Antena Căutare

iUmor, 25 septembrie 2021. Andrew Stanton, momentul incredibil de pe scenă în care a folosit mai multe săbii. Reacția juriului

Andrew Stanton i-a surprins pe jurați cu abilitățile sale incredibile. Acesta s-a folosit de câteva săbii și a creat un moment inedit pe scenă.

Andrew Stanton, la iUmor 2021, pe scenă Galerie
Andrew Stanton a făcut un număr periculos cu săbii la iUmor, în prima ediție a sezonului 11 | Antena 1

Andrew Stanton a venit din Las Vegas pentru a participa la iUmor și a reușit să creeze un moment inedit folosindu-se de câteva săbii pe care și le-a introdus pe gât. Totodată le-a arătat juraților cum reușește el să-și mute inima din locul în care aceasta este situată de obicei într-un corp.

Andrew Stanton, momentul în care a folosit câteva săbii pe scena iUmor 2021. Cum a reacționat Bendeac

Juriul a avut parte de o surpriză de neegalat în prima ediție a sezonului 11 din iUmor 2021. Andrew Stanton a venit pe scenă cu câteva săbii pe care și le-a introdus pe gât. Mihai Bendeac nu a putut să vizioneze și și-a întors privirea. Delia, în schimb, a savurat fiecare moment.

Andrew Stanton și-a introdus ințial 3 săbii în gât pe care le-a scos dintr-o singură mișcare, însă a avut parte de mai multe momente pe care le-a pregătit în avans.

Vizionează edițiile complete și necenzurate iUmor exclusiv pe AntenaPlay!

„Sunt din Las Vegas, dar sunt originar din Hawaii. Crescând în Hawaii, oamenii se holbau la mine mereu. În timpul liber, desenez portrete, topesc pietre cu razele soarelui. Îmi dresez câinele să dea din clopoțel”, spune concurentul.

„Eu m-am uitat și mă întrebam dacă sunt sadică, că mă uitam și zâmbeam. Îmi creștea inima în mine, nu am avut nicio problemă. Ce e în neregulă cu mine? Omul ăla face o artă pentru a fi privită”, spune Delia despre momentul lui.

„Bună seara. Văd că sunteți un veșnic păstrător al tradițiilor nordice, după chip și săbii. Cine credeți că a inventat tigaia?”, întreabă Cheloo.

„Oamenii sătui să gătească pe pietre”, spune concurentul.

Jurizare Andrew Stanton, la iUmor 2021, ediția 1 a sezonului 11

„Un număr foarte bun și un răspuns la fel de bun”, îi spune Cheloo.

„Momentul dumneavoastră a fost incredibil. Am mai văzut lucruri asemănătoare dar nu la nivelul acesta. A fost susținut și de o prezență fantastică, superb. Bravo”, spune Delia care îi oferă vot pozitiv.

„Încep să realizez că nu pot privi când cineva își pune ceva în gât. Simt o senzație de durere. Am avut o legătură specială cu tine și am avut dreptate, m-am uitat la ei și toți erau wow. Înseamnă că e foarte bine”, spune Mihai.

„Sunt bucuros că am avut ocazia să văd o parte din ceea ce ce poți face”, mai spune Mihai.

Despre sezonul 11 iUmor 2021

Pentru cel de-al 11-lea sezon, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac se vor așeza la masa juriului și se vor lăsa surprinși de cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii.

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac își vor exprima opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Votează-ți concurenții favoriti iUmor în aplicația Antena 1.

iUmor, 25 septembrie 2021. Gigel Frone a venit pe scenă cu chitara și i-a făcut pe jurați să zâmbească. Ce i-au spus ace... iUmor, 25 septembrie 2021. Alice Bonita și Alexandra Leonte au venit pe scenă cu un număr atipic. Delia le-a ajutat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x