Antena Căutare

iUmor, 25 septembrie 2021. Gigel Frone a venit pe scenă cu chitara și i-a făcut pe jurați să zâmbească. Ce i-au spus aceștia

Gigel Frone a venit cu chitara care l-a făcut celebru, pe scenă la iUmor și i-a amuzat pe jurați cu piesele interpretate. Delia a mers lângă el și a dansat.

Gigel Frone, pe scena iUmor 2021 Galerie
Gigel Frone a venit cu chitara și a făcut show la iUmor 2021. Delia s-a ridicat și a dansat alături de el | Antena 1

Gigel Frone știe perfect cum să facă show și i-a ieșit de minune în prima ediție a sezonului 10 din iUmor. Acesta a interpretat mai multe piese, iar Delia a mers lângă el și a dansat pe scenă, timp în care acesta i-a luat mâna și i-a pupat-o.

Gigel Frone, pe scena iUmor, în sezonul 11, ediția 1. Le-a cântat mai multe piese juraților

Gigel Frone l-a făcut pe Mihai Bendeac să râdă cu lacrimi atunci când a aflat că s-a făcut regizor de film și i-a propus să joace în pelicula sa.

Jurații au avut parte de un repertoriu ca de concert la iUmor și s-au bucurat de piesele interpretate live chiar de celebrul Gigel Frone care și-a lărgit aria artistică și s-a făcut regizor de film.

Citește și: Mihai Bendeac, gest surprinzător față de un concurent iUmor: ”Până la finalul acestui an o să îți virez 10.000 de euro”

„Sunt Gigel Frone și mulți mă cunosc. Vine unul, vine altul hai să facem o poză. Da, de ce nu? Am venit la iUmor aș vrea să cuceresc lumea, pe Delia. Eu sunt amuzant, în carne și oase. Glume nu știu. Dar mai bine să fiu luat ca o glumă ca persoană eu”, spune Gigel Frone înainte de a urca pe scenă.

„El pe note nu a fost rău, a cântat în felul lui”, spune Mihai Bendeac când a început să cânte.

Jurizare Gigel Frone la iUmor, sezonul 11, ediția 1

Jurații au apreciat momentul lui Gigel Frone și i-au dat 2 voturi de DA și unul de NU, cel dat de Cheloo.

„Domnule sunteți magic. Ați călătorit vreodată cu avionul?”, îl întreabă Cheloo.

„Da, în Franța, am filmat acolo”, răspunde Gigel.

Citește și: iUmor 2021. Votează-ți preferații și trimite-i în semifinală direct din aplicația Antena 1

„La un moment dat mă simțeam ca în Cnetrul Vechi, după ce am băut ceva”, spune Mihai.

„Îmi pare rău, Delia, dar succesul de la iUmor vine și cu momente umede”, îi spune Cheloo după ce Gigel îi pupă mâna.

„A fost un adevărat concert”, spune Mihai.

„Am fost anunțat acum că dacă deschidem ziarul monden ești pe prima pagină. Din ce motiv?Cică ai locui la hotel.”, îl întreabă Mihai.

„Da, acolo locuiesc. Păi unde altundevă să stau?”, ăi răspunde Gigel.

„Înseamnă că stai bine”, spune Delia.

„Ai putea să te prezinți?”, îl întreaba Mihai.

„Sunt Gigel Frone, e prima dată când am apărut pe scena iUmor, dar mai e ceva. M-am făcut și regizor propriu, Bendeac. Regizez un film de epocă-mister istoric. Scrie pe google Gigel Frone motor acțiune”, spune Gigel, motiv pentru care Mihai a izbucnit în râsete neîntrerupte.

„40 de minute cu acest greiere a fost o adevărată plăcere pentru colegii mei. Nu vreți să știți”, spune Cheloo.

Despre sezonul 11 iUmor 2021

Pentru cel de-al 11-lea sezon, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac se vor așeza la masa juriului și se vor lăsa surprinși de cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii.

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac își vor exprima opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Votează-ți concurenții favoriti iUmor în aplicația Antena 1.

Vizionează edițiile complete și necenzurate iUmor exclusiv pe AntenaPlay!

iUmor, 25 septembrie 2021. Fabio Biggi și Lorenzo Nardi, moment de nudititate umoristică pe scenă, în ediția 1. Reacția ... iUmor, 25 septembrie 2021. Andrew Stanton, momentul incredibil de pe scenă în care a folosit mai multe săbii. Reacția ju...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x