Antena Căutare

iUmor, 27 noiembrie 2021. Octavian Vînău, momentul amuzant în care a făcut glume despre copilăria lui. Ce i-au spus jurații

Octavian Vînău a venit la iUmor cu un număr pe care jurații nu se așteptau să-l audă, un număr despre sora și mama acestuia. Cu toate acestea, publicul și juriul au râs la câteva dintre glume.

iUmor, 27 noiembrie 2021. Octavian Vînău, momentul amuzant în care a făcut glume despre copilăria lui. Ce i-au spus jurații Galerie
iUmor, 27 noiembrie 2021. Octavian Vînău, momentul amuzant în care a făcut glume despre copilăria lui. Ce i-au spus jurații | Antena 1

Octavian Vînău a creat un moment unic pe scena iUmor 2021, cu glume despre mama și sora lui, dar și despre soția acestuia. Delia nu a gustat glumele atât de tare, dat fiind faptul că i s-au părut puțin deplasate.

Octavian Vînău, momentul în care a făcut glume despre mama și sora lui, la iUmor 2021

Octavian Vînău a creat un moment amuzant, iar jurații au răs la unele dintre glumele pe care acesta le-a făcut, chiar dacă pe unele le-au găsit a fi deplasate.

Citește și: iUmor, 20 noiembrie 2021. Adriana Olteanu a vorbit despre experiența sa de șoferiță pe TIR. De ce s-a supărat Mihai Bendeac

„Mă numesc Octavian Vînău, am 24 de ani și sunt din Reșița. Am venit cu trenul și am zis că nu mai merg niciodată, drumul a fost lung și plictisitor. M-am pierdut în București. Sunt foarte obosit. E ok, nu am foarte multe emoții, sunt doar obosit”, spune el înainte de a urca pe scenă.

„Bună seara, azi vă zic câte ceva despre mine. Eu, înainte să mă nasc, își făceau părinții griji că o să ies destept ca tata și frumos ca mama, am ieșit invers. Eram atât de urât, încât mama nu mă putea alăpta, am rămas doar prieteni. Eram atât de urât, încât nu știa preotul la botez dacă să mă boteze sau să mă țină cu capul în apă. Eram atât de săraci, încă noi nu dădeam resturi la câini, ei ne dădeau nouă. Părinții nu mă suportau că nu m-am născut un copil de bani gata. Mama a fost foarte strictă cu sora mea, că nu o lăsa să stea la geam să nu i-o tragă curentul”, au fost unele dintre glumele sale.

Jurizarea lui Octavian Vînău de la iUmor 2021. Ce i-au spus jurații

„Ai o soră? Chiar ai o soră? Și o soție?”, întreabă Delia, curioasă dacă rudele sale știu despre momentul său de la iUmor.

„Am senzația că te știu de undeva? Trebuie să spun că 80% le știam din ce ai spus”, spune Mihai Bendeac.

Citește și: iUmor, 20 noiembrie 2021. Ion Strâmbeanu este acrobat la circ și alături de colegul său a creat un moment savuros pe scenă

„Nu spun că toate glumele sunt scrise de mine. E prima dată când o fac. Nu e copiat, unele le-am scris eu”, a recunoscut concurentul.

„Eu m-am simțit în disconfort puțin. Cum să spui așa de sora ta. Te-ai dus prea fără filtru, fără nimic”, mai spune Delia.

Concurentul a primit 2 voturi pozitive și unul negativ de la Cheloo.

Ce trebuie să știi despre sezonul 11 iUmor

De 11 sezoane, râzi alături de Mihai Bendeac, Delia și Cheloo la iUmor. Anul acesta, în fiecare sâmbătă de la 20:00, te bucuri de momente de teatru, stand-up, muzică, circ și numere excepționale de magie, doar la Antena 1.

Nici în acest sezon nu lipsesc invitații speciali și nici personajele istorice care, indiferent de secolele din care vin, demonstrează că umorul nu are bariere.

Ca de fiecare dată, concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

În sezonul 11, la fel ca în sezonul 10, fanii show-ului se bucură de prezența în culisele iUmor a lui Vlad Drăgulin. i Mai Mult Umor este show-ul extra disponibil exclusiv pe AntenaPLAY, în fiecare sâmbătă, după difuzarea emisiunii la televizor.

iUmor, 27 noiembrie 2021. Tom Timon, momentul de magie care a surprins pe toată lumea. Ce i-au spus jurații... iUmor, 27 noiembrie 2021. Bellucci Boys au reușit să stârnească râsete în rândul juraților cu momentul lor amuzant...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x