Antena Căutare

iUmor, 27 noiembrie 2021. Tom Timon, momentul de magie care a surprins pe toată lumea. Ce i-au spus jurații

Tom Timon a reușit să pună în scenă la iUmor un moment impresionant de magie cu care a reușit să surprindă pe toată lumea.

iUmor, 27 noiembrie 2021. Tom Timon, momentul de magie care a surprins pe toată lumea. Ce i-au spus jurații Galerie
iUmor, 27 noiembrie 2021. Tom Timon, momentul de magie care a surprins pe toată lumea. Ce i-au spus jurații | Antena 1

Tom Timon a reușit să-i facă pe jurații de la iUmor să râdă, după ce a reușit să creeze un moment amuzant de magie, prin care a demontat cele mai importante și cunoscute trucuri.

Tim Timon, momentul e magie cu care a surprins pe toată lumea de la iUmor, în special pe jurați, în ediția din 27 noiembrie 2021

Tim Timon a reușit să creeze un moment nemaivăzut pe scena iUmor 2021, 27 noiembrie. Acesta a venit din altă țară pentru a-și putea arăta talentul și umorul.

Citește și: iUmor, 20 noiembrie 2021. Japonezul Keiichi Iwasaki a revenit în fața juraților și i-a bucurat cu numărul său de magie

„Sunt Tim Timon, sunt entuziasmat să fiu aici în România. Familia mea e de aici, dar s-au mutat cântd eram mic. Nu știu să spun prea multe. E prima mea apariție la tv ca artist. Aș vrea să mă distrez azi, e cel mai important. Scuze că nu am învățat româna de când stau aici”, s-a prezentat concurentul.

Jurizare Tom Timon de la iUmor 2021, 27 noiembrie

„Numărul lui Tom a fost amuzant, că el e amuzant”, spune Cheloo.

„Mulțumesc pentru acadea, numărul tău a fost superb, plin de capcane”, spune Delia.

„În toată perioada asta de timp, în anul pandemic, am avut multe momente când am simțit Doamne Dumnezeul, când ne-a fost dor de concurenți din alte țări și m-am simțit ca un copil, când te-am văzut. Că ne-ai făcut să ne simțim ca niște copii”, i-a mulțumit Mihai Bendeac.

Acesta a primit 3 voturi pozitive din partea juraților iUmor.

Citește și: iUmor, 20 noiembrie 2021. Michael Olivares a combinat comedia cu efectele vizuale și a făcut un super show: „Ai fost fabulos”

Ce trebuie să știi despre sezonul 11 iUmor

De 11 sezoane, râzi alături de Mihai Bendeac, Delia și Cheloo la iUmor. Anul acesta, în fiecare sâmbătă de la 20:00, te bucuri de momente de teatru, stand-up, muzică, circ și numere excepționale de magie, doar la Antena 1.

Nici în acest sezon nu lipsesc invitații speciali și nici personajele istorice care, indiferent de secolele din care vin, demonstrează că umorul nu are bariere.

Ca de fiecare dată, concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

În sezonul 11, la fel ca în sezonul 10, fanii show-ului se bucură de prezența în culisele iUmor a lui Vlad Drăgulin. i Mai Mult Umor este show-ul extra disponibil exclusiv pe AntenaPLAY, în fiecare sâmbătă, după difuzarea emisiunii la televizor.

iUmor, 27 noiembrie 2021. T-Rex a venit în platoul emisiunii și a făcut un roast despre vedetele din România... iUmor, 27 noiembrie 2021. Octavian Vînău, momentul amuzant în care a făcut glume despre copilăria lui. Ce i-au spus jura...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x