Antena Căutare

iUmor, 27 noiembrie 2021. T-Rex a venit în platoul emisiunii și a făcut un roast despre vedetele din România

T-Rex a venit în platoul emisiunii iUmor, iar juriul nu a știut cum să reacționeze autnci când l-au văzut pe scenă.

iUmor, 27 noiembrie 2021. T-Rex a venit în platoul emisiunii și a făcut un roast despre vedetele din România Galerie
iUmor, 27 noiembrie 2021. T-Rex a venit în platoul emisiunii și a făcut un roast despre vedetele din România | Antena 1

T-Rex a venit la iUmor 2021 și a făcut show total. A dansat, a spus glume, iar jurații i-au oferit două voturi pozitive. Iată momentul făcut de dinozaur.

T-Rex, pe scena iUmor 2021, 27 noiembrie. Iată ce i-au spus jurații

T-Rex a pregătit un moment viral pe scena iUmor, după ce a mers și la alte emisiuni pentru a dansa pe muziză populară. Acum a venit la iUmor pentru a-și demonstra și abilitatea de a face glume.

Citește și: iUmor, 13 noiembrie 2021. Stela Șerbu a venit cu un număr de stand-up inedit. "O plăcere să vă revăd. Sunteți specială"

„Deci eu m-am uitat la scenă și am zis că nu cred așa ceva. Am zis că e o reclamă la un parc, atât de săracă să fi ajuns emisiunea asta?”, spune Mihai Bendeac când vede dinozaurul pe scenă.

„Mare surprinză, a intrat un dinozaur în scenă. Mi se pare jenant că m-am plimbat la toate emisiunile, ce sunt eu maimuță? Mi-am luat apartament în București ca să fiu aproape de emisiuni. Prima oară am ajuns la Neatza. Ce să fac mai mult? Am dansat, am făcut glume, să cânt?”, au fost câteva glume pe care dinozaurul le face pe scena iUmor.

Jurizarea lui T-Rex de la iUmor 2021, 27 noiembrie

Jurații au încercat să poarte o conversație cu dinozaurul, însă nu au avut prea mult succes, dat fiind faptul că acesta nu putea vorbi. Momentul sigur va ajunge viral, așa cum și jurații au spus.

„Bună seara, dinozaurule. S-ar putea să nu înțeleg, care e faza?”, spune Mihai Bendeac.

„A mai fost la câteva emisiuni. Sunt convinsă că același dinozaur. Ăla e?”, spune Delia.

„Hai să comunicăm cu concurentul. Aveți copii? Aveți fațete?”, îl întreabă Cheloo pe dinozaur.

Jurații Mihai Bendeac și Delia i-au oferit voturi pozitive, însă Cheloo nu.

Citește și: iUmor, 20 noiembrie 2021. Cosmin Natanticu, moment excepțional de autoironie. Ce a povestit despre Asia Express

Ce trebuie să știi despre sezonul 11 iUmor

De 11 sezoane, râzi alături de Mihai Bendeac, Delia și Cheloo la iUmor. Anul acesta, în fiecare sâmbătă de la 20:00, te bucuri de momente de teatru, stand-up, muzică, circ și numere excepționale de magie, doar la Antena 1.

Nici în acest sezon nu lipsesc invitații speciali și nici personajele istorice care, indiferent de secolele din care vin, demonstrează că umorul nu are bariere.

Ca de fiecare dată, concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

În sezonul 11, la fel ca în sezonul 10, fanii show-ului se bucură de prezența în culisele iUmor a lui Vlad Drăgulin. i Mai Mult Umor este show-ul extra disponibil exclusiv pe AntenaPLAY, în fiecare sâmbătă, după difuzarea emisiunii la televizor.

iUmor, 27 noiembrie 2021. Tudor Costina, momentul de stand-up care i-a făcut pe jurați să râdă copios... iUmor, 27 noiembrie 2021. Tom Timon, momentul de magie care a surprins pe toată lumea. Ce i-au spus jurații...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x