Antena Căutare

iUmor, 28 aprilie 2021. Cătălin Tarbă revine la iUmor, dar jurații nu sunt surprinși. “Ne aflăm în mod evident în situația maro”

În ediția 11 a sezonului 10 din emisiunea iUmor, Cătălin Tarbă a urcat din nou scena iUmor pentru a 4-a oară.

catalin tarba iumor Galerie
iUmor, 28 aprilie 2021. Cătălin Tarbă | antena 1

Cătălin Tarbă spune că îi place să vină la iUmor din nou. El spune că prezența lui la iUmor în atâtea sezoane l-a ajutat să capete mai multă încredere în el pentru a putea face în continuare ceea ce îl pasionează.

De această dată, concurentul iUmor a venit cu un număr de stand-up și speră să ajungă în finală.

Foarte încrezător, Cătălin a urcat din nou pe scenă. El a început cu o poveste despre meseria lui de dinainte de a face stand-up. Timp de 20 de ani, Cătălin a fost DJ.

Poveștile din copilărie nu puteau lipsi.

“Tatăl meu era un om dintr-o bucată. Și așa mă ținea toată ziua. Din bucată în bucată”, spune Cătălin.

Citește și: iUmor, 14 aprilie 2021. Alina Trisina a venit să le prezinte juraților emisiunea “Aici secrete nu-s”. “Bă, în dinți mi-a dat-o!”

Cheloo pare că e ușor plictisit și a ațipit în timpul numărului lui Cătălin. Concurentul iUmor continua să povestească despre mama lui, apoi despre cum a slăbit 30 de kilograme.

“Legumele sunt baza. O ceapă, un cartof, un morcov. Tati, le fierbi? Nu, tati, le sap”, a zis Cătălin sperând să stârnească hohote de râs.

“Nimeni nu se uita. Nimeni. Ori erau cu spatele, ori erau pe telefoane. (…) Atât de neinteresant era. Uneori eu sunt singurul care se uită”, a adăugat Mihai Bendeac.

Cătălin și-a făcut în continuare numărul, fără să observe că cei din jur nu erau atenți

Reacția juraților iUmor după momentul lui Cătălin Tarbă

“Am tras concluzia că acest număr este un protest umoristic, iar noi ne aflăm la IML-ul umorului. Aproape 3 glume”, spune Cheloo.

“Ne aflăm în mod evident în situația maro”, a adăugat Mihai Bendeac.

Juratul Mihai Bendeac și-a notat pe o foaie ce făceau ce-I din jur în timpul numărului lui Cătălin. Mihai chiar i-a luat un interviul și coordonatorului de spectatori care a recunoscut că stătea pe telefon pentru că numărul nu a fost unul care să îi atragă atenția.

Citește și: iUmor, 14 aprilie 2021. Paul Diaconescu, actorul plin de haz, are un debit muzical debordant și versuri surprinzătoare

“Gestul tău de a verifica atenția publicului cu telefoanele este un gest salvator pentru toți. (…) Nu te deranja cu adevărat că se uită în telefon, te deranja că n-ai ce să spui despre un număr despre care nu ai fi avut nici odihnit ce să spui”, i-a spus Cheloo lui Mihai.

Cătălin Tarbă nu a primit niciun vot din partea juraților iUmor.

“Am încercat să nu-I tai cheful. Nu știu cumva să-l fac să plece optimist, dar cu trei dislike-uri”, i-a zis Delia.

Jurizarea în sezonul 10 iUmor

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii. Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de joi.

Vezi ultima ediție iUmor integral și necenzurat: https://antenaplay.ro/iumor-sezonul-10. Vezi ce-ți place

Votează-ți concurenții favoriti iUmor în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Curios cum e în culisele iUmor? Vezi cel mai nou episod iMaiMult Umor: https://a1.ro/video/antena-1/imai-mult-umor/

iUmor, 28 aprilie 2021. Cosmin Tobă, pentru a 4-a oară la iUmor, face show total cu un roast. “A venit vikingul!”... iUmor, 28 aprilie 2021. Abel Megyes, viruso-cosmonautul pregătit de un dezastru, i-a surprins pe jurați cu un număr spec...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x