Antena Căutare

iUmor, 3 martie 2021. Daria Ștefania, eleva cu umor negru influențată de Cheloo la 10 ani. Întâlnirea cu Cheloo a marcat-o

În ediția 3 a emisiunii iUmor, Daria Ștefania, elevă în clasa a 11-a, a venit la iUmor să demonstreze că are umor negru și autoironie.

daria stefania iumor Galerie
Daria Ștefania este eleva cu umor negru influențată de Cheloo la 10 ani. | antena 1

Daria Ștefania, eleva de 17 ani, a venit la iUmor pusă pe glume, fiind pregătită să facă show. Eleva de clasa a 11-a îmbrăcată în negru, cu o atitudine de bad girl, a venit să impresioneze, dar nu doar prin ținuta ei. Deși s-a apucat de Tik Tok de o lună, Daria a dezvăluit că are deja 17.000 de urmăritori.

“Îmi place să fiu văzută. (…) Îmi place să mă expun”, spune Daria.

Chiar dacă nu faci bani din video-urile și postările ei, e mândră de munca sa și mărturisește că răsplata este faptul că atât de multă lume o urmărește, iar asta îi aduce o mare satisfacție.

Daria Ștefania e pregătită să intre în scenă, având în plan umor negru presărat cu autoironie. Frumoasa concurentă a deschis numărul de stand-up cu o glumă despre tristețea ei și cum voia să își înece amarul în alcool.

Cheloo a "ajutat-o" să nu mai fie supra-ponderală

“A trebuit să plec fiindcă era happy hour”, spune Daria.

Concurenta iUmor mărturisește că merge la terapie și încearcă să o convină pe mama ei că totul e bine, deși ei nu îi plac glumele fiicei sale.

“Toată lumea îmi spune că sunt nebună așa că mi-am întrebat psihologul. A zis și el că sunt. Am cerut o a doua opinie. A zis că sunt și cam proastă”, povestește Daria.

Daria a povestit că și iubitul ei știe că ea are un comportament mai ciudat și încearcă totuși să o ajute. Unii spun că ea are dublă personalitate și ea mărturisește că acest lucru explică multe situații.

În copilărie, Daria își amintește de o perioadă mai puțin plăcută pentru ea.

Citește și: iUmor, 21 februarie 2021. Alina Păduraru, "cercetătorul" care dansează la bară, i-a impresionat pe toți cu numărul său științific

“Am avut o perioadă în care eram și grasă și emo. Mereu urla maică-mea la mine când mă tăiam că îi mânjeam cuțitul de pâine cu grăsime”, povestește concurenta iUmor.

Ce a determinat-o pe ea să slăbescă a fost o întâlnire cu Cheloo în avion. Pe atunci, el a făcut-o grasă când i-a cerut un autograf și asta a făcut pe Daria să schimbe ceva la ea.

“Să știi Cheloo că și psihiatru meu îți mulțumește. I-ai făcut mare vânzare la pastile”, a adăugat Daria.

Reacția juraților iUmor

“Deci chiar așa traumă? (…) Mă bucur. Uite ce-am făcut din tine. (…) Tu ești opera mea”, spune Cheloo, mândru de el.

Juratul iUmor a rugat-o pe Daria să redea cuvânt cu cuvânt episodul din avion când s-a întâlnit cu ea, pe când Daria avea doar 10 ani. Daria a povestit totul și spune că a ajutat-o foarte mult.

“Nu am niciun fel de resentimente în legătură cu chestia asta. Oricum n-am venit pe război aici”, povestește Daria.

Mihai Bendeac, cu gândul la textul bun pe care l-a avut Daria, era curios dacă îi și aparține, iar concurenta iUmor a confirmat.

“Băi, îmi placi. Mi se pare că ai potential. Mi se pare că ți-ai construit bine numărul”, spune Delia.

“Textul tău a fost foarte bun. (…) Este în top trei texte pe care le-am auzit sezonul ăsta”, a spus Mihai Bendeac.

Citește și: iUmor, 21 februarie 2021. Roast istoric la iUmor 10. Gabi Costin deghizat în Kim Jong Un atrage toată atenția publicului

“Am fost foarte, foarte afectat (…) de acest fenomen. Am avut foarte mulți concurenți efectiv pe un soi de pilot automat. (…) Oameni care turuie un text”, a adăugat Mihai Bendeac în culise.

Cu toate acestea, deși Daria a spus că ea și-a scris textul, Mihai crede că îl minte.

Concurenta iUmor a primit 2 x LIKE de la jurați.

Jurizarea în sezonul 10 iUmor

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii. Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de joi.

iUmor, 3 martie 2021. Mădălin Cîrje și gluma sa care a stârnit hohote de râs. Bendeac: “Gluma sezonului! Extraordinar!”... iUmor, 3 martie 2021. George Vărgulescu deghizat în Roby Roberto îi trezește amintiri lui Mihai Bendeac...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x