Antena Căutare

iUmor, 3 martie 2021. Mihai Coman, concurentul care face senzație cu povești despre căsnicie. Bendeac: “Eu vreau să te angajez”

În ediția 3 a emisiunii iUmor, Mihai Coman, juristul plin de emoții, a urcat pe scena iUmor pentru a le arăta juraților că și juriștii sunt haioși.

mihai coman iumor Galerie
Mihai Coman a făcut senzație pe scena iUmor cu un text excepțional. | antena 1

Mihai Coman, concurentul pe care Șerban Copoț și Dan Badea l-au asemănat cu Mircea Radu, este jurist, are 45 de ani și e pregătit să facă pe toată lumea să râdă.

“Juriștii sunt și oameni haioși. Pot fi și sufletul petrecerii”, a spus încrezător Mihai.

Mihai a spus că va face stand-up pentru prima data în viața lui și este extrem de emoționat.

“Pentru mine totul e o experiență. Eu așa am venit hotărât ‘băi, este o experiență, este un to do, vreau să bifez ziua asta și vreau să trăiesc fiecare moment’ ”, a mai adăugat Mihai Coman.

Mihai Coman, bărbatul căsătorit cu povești amuzante

“A venti pe scena iUmor un domn. Mai rar așa prezență”, spune Delia.

Numărul său de stand-up a început cu o poveste despre căsnicie și cum asta îl face să nu mai fie la curent cu noile tendințe în materie de relații intime.

“Când spun de câți ani este căsătorit, toată lumea încearcă să afle de la mine care este secretul pentru că zic ‘e lungă și fericită’. Eu pot să spun care este secretul pentru o căsnicie lungă, ca să pară totuși că am și o căsnicie fericită pentru că am sunat-o mai devreme din culise să mă laud că voi presta în seara asta pentru 3 minute și încă râdea când i-am închis”, mărturisește Mihai despre căsnicia sa.

Concurentul iUmor mai spune că pentru el, a fi căsătorit este exact ca atunci când era la liceu.

“Absențele sunt foarte greu de justificat, iar pentru orice greșeală oricât de mică, maică-ta este sunată imediat. Asta soția m-a pus să vă zic”, a adăugat Mihai.

Citește și: iUmor, 21 februarie 2021. Mihai Ilarion, numărul special de ASMR, care a impresionat:"N-am văzut așa ceva de când mama m-a făcut"

Fiind căsătorit de 20 de ani, 6 luni și 20 de zile, ai fi zis că are suficientă experiență încât să îi facă față soție, dar Mihai mărturisește că îi e teamă să vorbească uneori cu ea.

De la discuțiile despre plăcinte și mâncare arsă, Mihai a trecut la discuțiile despre soacră. Soția lui îl întreba de ce nu se bucură atunci când își vede soacra, iar Mihai a răspuns:

“I-am reamintit că avem în tradiția noastră priveghiul. Dau o masă, invit niște prieteni. Mă bucur atunci”, spune Mihai.

“Fă-ți bagajele și marș la maică-ta. Tocmai am schimbat un bec”, a spus Mihai, făcând o comparație între treburile casnice pe care le face o femeie și cele pe care le face un bărbat.

Reacția juraților iUmor

“Textul a fost foarte bun. Dacă textul vă aparține, v-aș ruga pe viitor să continuați să faceți asta și să încercați să găsiți artiști, interpreți pentru textile dumneavoastră. (…) Îmi pare rău că un text atât de bun nu a fost pus aproape deloc în valoare”, a spus Mihai Bendeac după momentul lui Mihai Coman.

“Nu am crezut nicio secundă că omul a scris acest text. (…) Era pe scenă exact cum era dogul arlechin al lui Gabriel Cotabiță”, a adăugat Mihai în interviul din culise.

“Și eu cred că textul a fost foarte bun, eu cred că e scris de dumneavoastră”, zice Delia.

“Eu cred că textul nu vă aparține. Textul e în memoria colectivă a bărbatului căsătorit la nivel planetar”, spune Cheloo.

Cheloo însă a avut mai multe curiozități și i-a adresat întrebări indecente concurentului iUmor, timp în care Delia se simțea stânjenită.

“Eu nu-mi aveam locul la masă în acel moment. A fost o dicuție ca între bărbați”, a adăugat Delia.

Citește și: iUmor, 21 februarie 2021. Ionela Irimescu, numărul de stand-up care a generat o improvizație savuroasă și o discuție pe scenă

“Eu vreau să vă angajez”, a declarat Mihai Bendeac, fiind de-a dreptul impresionat de numărul de stand-up al concurentului.

“Bă! Emisiunea asta de 3 lei e tot ce ai”, i-a spus Cheloo lui Bendeac.

Mihai Coman a acceptat să colaboreze cu juratul iUmor. Concurentul a primit 2 x LIKE de la jurații iUmor.

Jurizarea în sezonul 10 iUmor

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii. Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de joi.

iUmor, 3 martie 2021. Natanticu, show de excepție care i-a făcut pe jurați să râdă cu lacrimi. “Nu sunt cine știe ce”... iUmor, 3 martie 2021. Mădălin Cîrje și gluma sa care a stârnit hohote de râs. Bendeac: “Gluma sezonului! Extraordinar!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x