Antena Căutare

iUmor, 5 decembrie 2021. Juan Migama a făcut jonglerii pe role. De ce jurații s-au simțit în dificultate: „Ești ca meșterul român”

Juan Migama a făcut jonglerii pe scena iUmor 2021, iar jurații și-au găsit cu greu cuvintele după momentul acestuia.

Juan Migama, pe scena iUmor 2021 Galerie
Juan Migama a prezentat un număr de jonglerii la iUmor 2021 | Antena 1

Juan Migama a venit pe scena iUmor pe role și a prezentat un moment de jonglerii cu fructe și cercuri. „Savoare tropicală”, și-a numit Migama momentul.

Astfel, jurații au văzut un număr în care un clovn scapă fructele de pe platou, jonglează cu ele își rotește un cerc mare pe nas și trece printr-un cerc de mici dimensiuni, demonstrând cât este de slab.

Juan Migama a făcut jonglerii pe scena iUmor 2021

În tot acest timp, jurații l-au privit, însă au mărturisit că nu s-au amuzat prea tare.

La jurizare, Deliei i-a fost destul de dificil să-și expună o părere pentru că, din punctul său de vedere „numărul n-a fost nicicum, a fost amuzant, dar…poate mi-am pierdut eu simțul umorului”, a spus Delia la testimoniale.

Jurizare Juan Migama, la iUmor 2021

„Ai avut un număr salvator în seara asta. Tu ești cel care a readus viața în platourile iUmor. Tu ești ca meșterul român care știe să dea cu glet, să pună faianța, să repare iale și să bea berea de după”, a spus Cheloo, votând cu „Nu”, momentul lui Juan.

„Ce avem noi aici?” a spus Delia

„Demisia mea”, i-a răspuns Cheloo.

Delia și Mihai Bendeac au votat cu „Da” numărul, precizând că voturile lor au fost mai degrabă date din ospitalitate.

„Tot ce s-a întâmplat în timpul numărului și mai ales după a fost o minună”, a spus Mihai Bendeac.

Ce trebuie să știi despre sezonul 11 iUmor

De 11 sezoane, râzi alături de Mihai Bendeac, Delia și Cheloo la iUmor. Anul acesta, în fiecare sâmbătă de la 20:00, te bucuri de momente de teatru, stand-up, muzică, circ și numere excepționale de magie, doar la Antena 1.

Nici în acest sezon nu lipsesc invitații speciali și nici personajele istorice care, indiferent de secolele din care vin, demonstrează că umorul nu are bariere.

Citește și: Cum arată în realitate actorii care au făcut roast istoric la ediția specială "Râzi cu ROaST" de la Antena 1

Ca de fiecare dată, concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Citește și: Râzi cu ROaST, 1 decembrie 2021.Regina Maria, roast-ul delicat, dar înțepător."Știu că v-a spus cineva că SH înseamnă super haine"

În sezonul 11, la fel ca în sezonul 10, fanii show-ului se bucură de prezența în culisele iUmor a lui Vlad Drăgulin. i Mai Mult Umor este show-ul extra disponibil exclusiv pe AntenaPLAY, în fiecare sâmbătă, după difuzarea emisiunii la televizor.

iUmor, 5 decembrie 2021. Vlad Neamțu i-a uimit pe jurați cu vocea lui: „Zici că e Mickey Mouse”... iUmor, 5 decembrie 2021. Deniz Brizo a vorbit despre viața ei: „Mai bine să regreți ceva decât să nu regreți”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x