Antena Căutare

iUmor, 5 decembrie 2021. Ugo Sanchez, moment fără cuvinte, dar cu multă creativitate. Cum i-a pictat pe jurați

Ugo Sanchez a revenit pe scena iUmor. Momentul său din ediția de pe 5 decembrie 2021 l-a determinat pe Mihai Bendeac să spună: „Ne bucurăm să-ți resărbătorim imaginația”.

Ugo Sanchez, la iUmor 2021 Galerie
Ugo Sanchez a revenit pe scena iUmor, spre încântarea juraților | Antena 1

Cu toții ne aducem aminte de spectacolul cu gargară, pe melodia lui John Lennon prezentat de Ugo Sanchez pe scena iUmor, în 2016, sau de momentul artistului din 2019, când a picat generatorul în platoul iUmor. în 2021, artistul a cărui voce nu o cunoaștem a pășit din nou pe scena iUmor, spre încântarea juraților.

De data aceasta Ugo Sanchez și-a făcut apariția pe scena iUmor cu un șevalet și o praștie. Prima dată l-a luat drept model pe Mihai Bendeac pentru un portret.

Momentul lui Ugo Sanchez de la iUmor 2021 i-a amuzat pe jurați

Minute în șir juratul a stat zâmbind și cu mâinile depărtate de corp, iar rezultattul picturii a stârnit hohote de râs. „Seamănă, nu?”, a glumit Mihai Bendeac.

Ulterior, Delia a fost „victima” lui Ugo. Jurata a primit un nas de clovn și a stat nemișcată în fața artistului, iar rezultatul picturii a fost Gioconda cu nas de clovn.

Pentru „operele de artă” Ugo a catapultat confetii cu praștia, făcând un real dezastru pe scenă.

Mimica, gesturile, înfățișarea lui Ugo au dus la crearea unui moment de excepție care i-a încântat pe jurați.

Jurizare Ugo Sanchez la iUmor 2021

Mai întâi, jurații au făcut o jurizare prin semne, dar într-un final Mihai Bendeac a vrut să-i vorbească și să-i spună: „Ugo, de fiecare dată când te întorci de bucurăm să-ți resărbătorim imaginația și asta o să facem și în această seară”, a spus Mihai Bendeac.

„Se pare că-ți respectă brand-ul și imaginea”, a spus Cheloo.

Mihai Bendeac a rămas cu pictura pentru care a stat nemișcat câteva minute: „Cum să fraierești un prost în câțiva pași simpli”, a spus Mihai Bendeac despre pictura pe care a primit-o.

Ce trebuie să știi despre sezonul 11 iUmor

De 11 sezoane, râzi alături de Mihai Bendeac, Delia și Cheloo la iUmor. Anul acesta, în fiecare sâmbătă de la 20:00, te bucuri de momente de teatru, stand-up, muzică, circ și numere excepționale de magie, doar la Antena 1.

Nici în acest sezon nu lipsesc invitații speciali și nici personajele istorice care, indiferent de secolele din care vin, demonstrează că umorul nu are bariere.

Citește și: Cum arată în realitate actorii care au făcut roast istoric la ediția specială "Râzi cu ROaST" de la Antena 1

Ca de fiecare dată, concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Citește și: Râzi cu ROaST, 1 decembrie 2021.Regina Maria, roast-ul delicat, dar înțepător."Știu că v-a spus cineva că SH înseamnă super haine"

În sezonul 11, la fel ca în sezonul 10, fanii show-ului se bucură de prezența în culisele iUmor a lui Vlad Drăgulin. i Mai Mult Umor este show-ul extra disponibil exclusiv pe AntenaPLAY, în fiecare sâmbătă, după difuzarea emisiunii la televizor.

iUmor, 5 decembrie 2021. Virgil Ciulin l-a impresionat pe Mihai Bendeac cu momentul său de stand-up: „E cu putință să câ... iUmor, 5 decembrie 2021. Vlad Neamțu i-a uimit pe jurați cu vocea lui: „Zici că e Mickey Mouse”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x