Antena Căutare

iUmor, 5 mai 2021. Cuza ia cu asalt scena iUmor, pregătit cu “roast-ul online-ului”. “Ieși afară, nenorocitul dracului!”

În ediția 12 din sezonul 10 al show-ului iUmor, Cuza de la Noaptea Târziu s-a pregătit cu un roast la adresa celor din online, vloggeri și comedianți, dar nu i-a exclus nici pe jurații iUmor.

cuza iumor Galerie
iUmor, 5 mai 2021. Cuza | antena 1

Cuza de la Noaptea Târziu a urcat pe scena iUmor gata să îi ia cu asalt pe jurații iUmor care nu erau pregătiți de asemenea glume.

“Domnul Cuza de la Noaptea Târziu nu are nicio legătură cu Alexandru Ioan Cuza, primul domnitor român”, a simțit să completeze Cheloo.

“El a fost și cu Ramona de la Neatza, nu? S-au despărțit, a fost acolo dragoste cu năbădăi, cu suferințe”, spune Delia.

“Mă bucur să particip la al zecelea sezon iUmor. Acest Iliescu al emisiunilor”, spune Cuza.

Roast-ul legat de emisiune și formatul ei a continuat.

“Apar unii concurenți de am impresia că ați pus mâna pe listele de la OTV”, a mai adăugat Cuza.

Pregătit să facă mai mult furori în online, Cuza a spus că va vorbi despre cei pe care îi cunoaște mai bine și a început cu BRO Mania.

“E atât de muncitor încât a început să scrie sketch-uri de 2 ore să le bage în cinema”, zice Cuza.

Apoi Cuza a vorbit despre vocile bune din țară, amintindu-ne de cuplul Deliric și Inna. Cuza nu l-a uitat nici pe Dorian Popa.

Citește și: iUmor, 28 aprilie 2021. Cătălin Tarbă revine la iUmor, dar jurații nu sunt surprinși. “Ne aflăm în mod evident în situația maro”

“Îmi place de Dorian Popa pentru că este o bombă de energie a YouTube-ului românesc. (…) Am auzit voci cum că unii consumatori cer la dealeri un gram de hâtz d-ăla bun”, spune Cuza.

Talentatul Cuza a trecut și la personajele care sunt acum pe val și l-a luat la roast pe Selly.

“Acest vlogger, muzician, producător, activist, ministru, președinte, prezentator TV, profesor de vlog, antreprenor și pronunțător de aproape toate literele din alfabet. Singurul om care nu își poate pronunța singur numele”, spune Cuza.

Cuza a trecut și la comedianți

“Un fel de Mircea Bravo mai de București e Ionuț Rusu și puțină lume știe că Ionuț Rusu e fost șofer de tir. El are și o vorbă atunci când se îndrăgostește: “De astăzi claxonul meu sună doar pentru tine”, el numindu-și iubitele și remorci”, a zis cu haz Cuza.

Cuza a făcut o glumă răutăcioasă la adresa Cristinei Almășan la care Mihai Bendeac nu putea să nu reacționeze.

“Ieși afară, nenorocitul dracului!”, i-a spus juratul iUmor.

Cuza nu putea să nu vorbească și despre Andra Gogan și fratele ei, Răzvan Gogan.

“Au făcut o piesă manifest care se numește “Stricați o generație” dedicate altor vloggeri, în timp ce ei încercau să-I educe spărgându-și ouă în cap pe TikTok”, spune Cuza.

După ce a vorbit despre vedetele din online, Cuza și-a imaginat și cum ar fi dacă vedetele emisiunii iUmor ar fi doar în online.

Citește și: iUmor, 28 aprilie 2021. Abel Megyes, viruso-cosmonautul pregătit de un dezastru, i-a surprins pe jurați cu un număr special

“Dan Badea și Șerban Copoț, dacă ar fi vloggeri…Stai că ei n-ar fi capabili și ar face TikTok. (…) Am auzit că unul dintre ei a vrut să renunțe și a venit producătorul și i-a spus: Hai, Șerban, că o poți (Copoț) face și p-asta”, spune Cuza.

Cuza a trecut și la jurații iUmor, începând cu Mihai Bendeac.

“Am auzit despre carte cum că în ea ar fi tot felul de detalii din viața amoroasă a lui Mihai ceea ce nu mi s-a părut surprinzător, că ne spune și titlul, “Conversații cu mama””, a zis Cuza, iar Mihai Bendeac a râs cu poftă.

“Dacă Delia și-ar face vlog, cu siguranță ar fi un vlog de travel și s-ar numi “Hai să vă arăt locuri în care sigur nu o să aveți bani să mergeți””, zice Cuza.

Roast-ul despre Delia a continuat.

“Practice a jurizează orice. Visul cel mai mare al Deliei e să fie jurat în același timp la Chefi la cuțite, X Factor, iUmor (…), în fine, emisiuni la care nu se pricepe”, spune Cuza.

“Cheloo dacă ar fi vlogger ar fi vlogger hater. Îmi închipui așa cum ar arăta titlurile de pe canalul lui. “Am stat 24 ore mort de beat-challenge””, spune Cuza.

"Roast-ul lui Cuza a fost unul dintre cele mai bune roast-uri de la iUmor vreodată", a spus Mihai la sfârșit.

Jurizarea în sezonul 10 iUmor

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii. Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de joi.

Vezi ultima ediție iUmor integral și necenzurat: https://antenaplay.ro/iumor-sezonul-10. Vezi ce-ți place

Votează-ți concurenții favoriti iUmor în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Curios cum e în culisele iUmor? Vezi cel mai nou episod iMaiMult Umor: https://a1.ro/video/antena-1/imai-mult-umor/

iUmor, 5 mai 2021. Mihaela Tatu a vrut să vadă “cum mai e” și a venit la iUmor pentru un roast de 3 X amuzant... iUmor, 5 mai 2021.Viorel Cataramă ia cu asalt scena iUmor și îi impresionează pe jurați. “Delia, să știi că te urmăresc ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x