Antena Căutare

iUmor, 5 mai 2021. Ecaterina Andronescu vine la iUmor pregătită să-i scoată la tablă pe jurați

În ediția 12 din sezonul 10 al show-ului iUmor, Ecaterina Andronescu urcă pe scena iUmor, luându-i prin surprinde pe jurați.

ecaterina andronescu iumor Galerie
iUmor, 5 mai 2021. Ecaterina Andronescu | antena 1

Extrem de emoționată că a fost invitată la iUmor, Ecaterina Andronescu, fostul ministrul al Educației, a mărturisit că probabil toată lumea va râde mai mult pentru simple ei prezență în emisiune, decât pentru glumele pe care le-a pregătit.

Uimiți de cine a fost anunțată că intră în scenă, Mihai Bendeac a simțit nevoia să facă o mărturisire.

“Să știți că sezonul acesta încă n-am putat nimic”, zice Mihai.

“Elegantă, rafinată, cu cunoștiințele la purtător”, spune Delia.

După ce a spus că o cunoaște pe Delia de la balurile la care a concertat pentru studenții de la Politehnică, Ecaterina Andronescu a trecut la Mihai Bendeac.

“Am căutat cartea pe care ați scris-o, domnule Bendeac, și vă mărturisesc că după ce am citit aproape toată cartea mi-am zis așa că un asemenea talent putea să răsară mai vizibil din carte în dauna unor expresii care nu aveau ce căuta acolo”, a spus Ecaterina Andronescu.

Citește și: iUmor, 28 aprilie 2021. Cosmin Tobă, pentru a 4-a oară la iUmor, face show total cu un roast. “A venit vikingul!”

“Pe domnul Cheloo îl știam de la această emisiune, cred că am văzut una sau două emisiuni și cineva mi-a trimis două melodii să le ascult. N-are importanță care. Am să vă spun așa. Mi-au plăcut mesajele”, a mai zis Ecaterina Andronescu.

Ecaterina Andronescu, un discurs exemplar

După ce a încercat să îi cunoască pe cei trei jurați, Ecaterina Andronescu încerca să vadă de ce ar trebui să urce pe scena iUmor. Fostul ministrul al Educației a spus că ceea ce face ea de o viață nu se potrivește cu ideea de a veni la iUmor. Ea predă cursuri de nanomateriale.

“Facem o bombă!”, spune Cheloo.

Ecaterina Andronescu a vorbit despre moleculele din corpul nostrum, cortizol, melatonină și adrenalină. Pentru a evita să vorbească prea mult despre chimie, invitata iUmor a trecut la un citat de Nichita Stănescu, spunând că o ajută mai mult.

De asemenea, Ecaterina Andronescu a amintit câteva poante auzite la studenții săi.

“Regret că nu am putut să vin eu cu un aport pe măsura emisiunii dumneavoastră”, a spus Ecaterina Andronescu, încheiând cu un citit care îi place mult.

“Succesul nu este final. Eșecul nu este fatal. Curajul de a continua este ceea ce contează. Aici m-a călăuzit și pe mine curajul să vin”, a mai adăugat Ecaterina Andronescu.

Citește și: iUmor, 28 aprilie 2021. Nicu Ungureanu revine la iUmor cu forțe proaspete. “Bă acuma probabil că și Dumnezeu a ațipit un pic”

Mihai Bendeac a fost curios să o întrebe dacă a fost diferit pentru ea să stea la pupitrul iUmor, față de alte pupitre unde a stat în fața publicului și a vorbit probleme serioase.

“Fără îndoială la pupitrul acesta, trebuie să vă mărturisesc, emoția mea a avut o cu totul altă dimensiune pentru că m-ați pus într-o situație care e mai greu de compatibilizat”, spune Ecaterina Andronescu.

Delia a mers în culise să o întrebe pe invitata iUmor care e secretul ei, având în vedere că arată atât de bine la vârsta de 72 de ani. Ecaterina Andronescu a spus că secretul e munca și faptul că păstrează în viața ei lucrurile care îi fac plăcere.

Jurizarea în sezonul 10 iUmor

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii. Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de joi.

Vezi ultima ediție iUmor integral și necenzurat: https://antenaplay.ro/iumor-sezonul-10. Vezi ce-ți place

Votează-ți concurenții favoriti iUmor în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Curios cum e în culisele iUmor? Vezi cel mai nou episod iMaiMult Umor: https://a1.ro/video/antena-1/imai-mult-umor/

iUmor, 5 mai 2021. Petrișor Obae, om de presă, a venit cu glume care au fost ca un duș rece pentru jurații iUmor... iUmor, 5 mai 2021. Cătălin Crișan a refuzat să îi ia la roast pe alții și a făcut auto-roast...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x