Antena Căutare

iUmor, 5 mai 2021.Viorel Cataramă ia cu asalt scena iUmor și îi impresionează pe jurați. “Delia, să știi că te urmăresc pe TikTok”

În ediția 12 din sezonul 10 al show-ului iUmor, Viorel Cataramă surprinde cu o serie de glume foarte bine scrise, stârnind hohote de râs.

viorel catarama iumor Galerie
iUmor, 5 mai 2021.Viorel Cataramă | antena 1

Viorel Cataramă a intrat în scena iUmor, fiind o adevărată surpriză pentru jurații show-ului, dar și pentru public.

“Dintr-o data valoarea platoului a crescut de cel puțin 10 ori”, a spus Mihai Bendeac atunci când l-a văzut intrând în scenă.

“Viorel Cataramă era celebru în anii 90. Eu eram o poveste încă nescrisă. Dacă el a rămas în memoria noastră colectivă înseamnă că a fost un nume greu la un moment dat”, spune Cheloo.

Viorel Cataramă a intrat în istorie pentru că a fost președintele al Federației de Tenis, al celei de Golf și a înființat Partidul Dreapta Liberală.

Pentru că știa că cei din culise se întreabă ce caută el la această emisiune, Viorel Cataramă a răspuns:

“Oameni buni, voi știți că eu merg în locuri dubioase să iau Covid. Nu vreau să ajung la spital, Doamne ferește. Vreau numai să demonstrez că avem un sistem medical de moare lumea”, spune invitatul iUmor.

Roast-ul lui a început cu băieții din juriu, spunând că atunci când se uită la Cheloo și Bendeac se crede la o clinică de dezintoxicare.

Citește și: iUmor, 24 martie 2021. Cu cipul pregătit, Bill Gates ajunge pe scena iUmor pentru campania de promovare a vaccinului

“Mă bucur să o văd și pe Delia, în carne și carne. Nu pot zice Oase pentru că am înțeles că e un cuvânt care se evită aici de când a prezentat Asia Express”, a afirmat Viorel Cataramă.

Referitor la alte momente de roast din trecut, el a amintit și momentul lui Irinel Columbeanu, care i-a rostit numele atunci când a fost în emisiune.

“Deci nu a pierdut chiar tot. I-au mai rămas cuvintele”, zice Viorel.

Invitatul iUmor a declarat că favoritul său este Mihai Bendeac pentru că râde la orice.

“Mai știu că este un amorez înnăscut, dar nu are copii. Ceea ce înseamnă, probabil, că-și folosește personalitatea ca anticoncepțional”, spune Viorel Cataramă.

A trecut rapid la Cheloo.

Viorel Cataramă a venit cu glume siropoase

“Niște băieți mi-au spus că ești un om deștept și citit, Cheloo. Mi se pare ciudat că nu ai arătat asta niciodată”, a mai adăugat invitatul.

Nu a scăpat nici Delia de roast-ul lui Viorel Cataramă.

“Delia, să știi că te urmăresc pe TikTok și cred că rar am văzut un om să se plictisească așa, mă refer la mine evident”, a mai zis invitatul.

“Eu spun doar că tu nu ai Instagram, tu ai Instakilogram”, a completat Viorel Cataramă.

Invitatul serii spune că a aflat de o idee de film documentar cu Mihai Bendeac, unul care ar putea fi chiar popular pe Netflix.

Citește și: iUmor, 28 aprilie 2021. Gabriel Dumitriu, autorul cărții “Pupăza din morții tei”, la cuțite cu Delia. “Doamne, ce șoc mi-am luat”

“Se numește ‘Of, viața mea’ și rolul tău va fi jucat de nimeni altul decât Sufăr Chiferland. Filmul începe cu tine când erai o mare speranță și se încheie cu cariera ta odată, acu câțiva ani”, spune Viorel.

“Printre sponsori o să fie și Irinel, pentru că se vrea un film cu buget redus”, a mai adăugat Viorel Cataramă.

“Mulțumim, domnule Columbeanu”, i-a spus Cheloo la plecare.

“Domnule Columbeanu, ce luați de înălțime?”, l-a întrebat Mihai Bendeac în timp ce invitatul ieșea din platou.

Jurizarea în sezonul 10 iUmor

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii. Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de joi.

Vezi ultima ediție iUmor integral și necenzurat: https://antenaplay.ro/iumor-sezonul-10. Vezi ce-ți place

Votează-ți concurenții favoriti iUmor în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Curios cum e în culisele iUmor? Vezi cel mai nou episod iMaiMult Umor: https://a1.ro/video/antena-1/imai-mult-umor/

iUmor, 5 mai 2021. Cuza ia cu asalt scena iUmor, pregătit cu “roast-ul online-ului”. “Ieși afară, nenorocitul dracului!”... iUmor, 5 mai 2021.Doamna Carmen Gârleanu,diriginta lui Mihai Bendeac,de la catedră, pe scena iUmor, pregătită de un roas...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x