Antena Căutare

iUmor, 7 aprilie 2021. Cristian Grigorescu, "balerina" de la iUmor. Delia: "Nu ai cum să nu-ți placă așa ceva"

Un număr inedit suprinde jurul în această seară. Cristian Grigorescu se îmbracă în balerină și distrează publicul. Ce a putut să facă pe scenă: "Singurul lucru care mă poate enerva este plictiseala și nu a fost cazul".

iUmor, 7 aprilie 2021. Cristian Grigorescu, "balerina" de la iUmor. Delia: "Nu ai cum să nu-ți placă așa ceva" Galerie
Cristian Grigorescu, "balerina" de la iUmor | Antena 1/ iUmor

Cristian Grigorescu a venit în platoul iUmor îmbrăcat în balerină și a făcut un dans special alături de un bărbat la costum. Prezența lui pe scenă i-a amuzat copios pe jurați, iar Delia a fost cea mai bucuroasă de moment: "Nu ai cum să nu-ți placă așa ceva. Te bucuri când vezi astfel de momente. A fost savuros".

"Doamne, pupa-ți-aș tălpile tale, Doamne!", spune Bendeac, după ce numărul se încheie. Reacția lui Cheloo nu a întârziat să apară imediat după ce concurentul a terminat dansul: "Vreau să spun că în sfârșit am avut un număr de umpr în această seară."

Cristian Grigorescu i-a făcut pe jurați să râdă cu poftă: "puteai să vii să te așezi "liniștită" în brațele mele"

Cheloo îl întreabă care este secretul numărului caraghios pe care l-a prezentat: "Secretul e că fac ceea ce-mi place. Sunt artist de circ. Dacă m-aș mai naște de 100 de ori, tot asta aș face, asta-mi place!", spune Cristian Grigorescu.

Concurentul ar fi vrut să se urce în brațele lui Mihai Bendeac, dar a preferat să nu o facă: "Nu știu cine l-a sfătuit pe domnul Cristian să nu se urce în brațele mele, pe bune, chiar așa am devenit bau-bau!?", spune Mihai Bendeac.

Juratul i-a mărutisit concurentului că numărul său i-a plăcut foarte mult: "Singurul lucru care mă poate enerva este plictiseala și nu a fost cazul. Deci puteai să vii să te așezi "liniștită" în brațele mele. A fost un număr de o stupiditatea ieșită din comun și nu o spun în sensul rău", spune Cristian Grigorescu.

Numărul senzațional s-a închiat apoteotic, în ropote de aplauze. Jurații au avut numai cuvinte de laudă la adresa lui Cristian Grigorescu, care a trecut mai departe.

Jurizarea în sezonul 10 iUmor - Delia, Cheloo și Mihai Bendeac

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii. Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de joi.

Vezi ultima ediție iUmor integral și necenzurat: https://antenaplay.ro/iumor-sezonul-10. Vezi ce-ți place

Votează-ți concurenții favoriti iUmor în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Curios cum e în culisele iUmor? Vezi cel mai nou episod iMaiMult Umor: https://a1.ro/video/antena-1/imai-mult-umor/

iUmor, 7 aprilie 2021. Andrei Garici a venit la iUmor cu un număr de stand up despre sărăcie... iUmor, 7 aprilie 2021. Numărul Georgianei Năstase l-a provocat pe Cheloo să reacționeze: "Aici nu e închisoarea umo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x