Antena Căutare

iUmor, 7 aprilie 2021. Marian și Lorraine au venit cu un moment inedit la iUmor, direct din Nantes

În a opta ediție a sezonului 10 iUmor, de la Antena 1, Lorraine și Marian Baicu au venit o melodie specială pentru jurați.

iUmor, 7 aprilie 2021. Marian și Lorraine au venit cu un moment inedit la iUmor, direct din Nantes Galerie
Marian și Lorraine au venit cu un moment inedit la iUmor, direct din Nantes | Antena 1/ iUmor

Lorraine și Marian au venit tocmai din Franța pentru a le cânta juraților iUmor și pentru a-i vizita. Cei doi s-au declarat fanii lor și și-au făcut curajul de a veni în fața lor pe scenă.

Concurenta le-a oferit câte un cadou celor trei jurați, un vin pentru Mihai Bendeac, o cutie de prăjituri pentru Delia și o țuică lui Cheloo, iar iemdiat după s-au apucat de cântat, doamna cu vocea, domnul cu acordeonul.

Lorraine și Marian Baicu, show muzical pe scena iUmor!

Jurații au dansat și au cântat cu cei doi concurenți care au pus în versuri haioase momentele din platou: "V-am adus o țuică bună, domnul Cheloo, e de prună!", dar și "Cheloo și Bendeac da-ți-ne și nouă un LIKE", au cântat cei doi.

Delia s-a ridicat la dans și s-a distrat de minune în prezența lui Lorraine și a lui Marian care se pricep de minune să facă show. După terminarea momentului, Cheloo a cerut câteva versuri despre "morțișori și răniți".

Delia a început să cânte, iar Mihai Bendeac a fost cel care a compus versurile: "Foaie verde morți răniții, că noi trei suntem prăjiții", cântă Delia.

Cheloo a fost foarte încântat de prestația colegei sale de la masa juraților: "Mulțumesc Delia pentru momentul de muzică tradițional românească. Am căpătat o cântare privată de la Delia fără să plătesc".

"Ceva frumos, un vis! Mă și văd cântând", spune Delia. Concurenții au fost apreciați de jurați și au trecut mai departe cu doi de "DA".

Jurizarea în sezonul 10 iUmor - Delia, Cheloo și Mihai Bendeac

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii. Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de joi.

Vezi ultima ediție iUmor integral și necenzurat: https://antenaplay.ro/iumor-sezonul-10. Vezi ce-ți place

Votează-ți concurenții favoriti iUmor în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Curios cum e în culisele iUmor? Vezi cel mai nou episod iMaiMult Umor: https://a1.ro/video/antena-1/imai-mult-umor/

iUmor, 7 aprilie 2021. Numărul Georgianei Năstase l-a provocat pe Cheloo să reacționeze: "Aici nu e închisoarea umo... iUmor, 7 aprilie 2021. Ștefan Creangă, cel mai tânăr concurent de la iUmor, l-a provocat pe Cheloo să vorbească germana...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x