Căutare Live

iUmor, 7 aprilie 2021. Numărul Georgianei Năstase l-a provocat pe Cheloo să reacționeze: "Aici nu e închisoarea umorului"

În a opta ediție a sezonului 10 iUmor, de la Antena 1, Georgiana Năstase a venit cu un număr de stand up surprinzător: "La o primă întâlnire mă îmbrac sexy, dar mă las greu descoperită intelectual. Heșteg inteligența e sexy".

Georgiana Năstase

Antena 1/ iUmor

Georgiana Năstase a venit pe scena iUmor "sa le demonstreze hateilor" că și ea poate: "Pot să mă fac de râs și cu public și la televizor și în fața juraților". Îmbrăcată extrem de elegant și cu textul în față, concurenta arătoasă a dat startul numărului său justificându-și "sărăcia".

Concurenta a folosit prea mult "heșteg" în textul său. motiv pentru care numărul nu a putut fi urmărit cu multă atenție deoarece jurații, dar și concurenții care așteptau să intre pe scenă, au nceput să-și pună întrebări dacă "#" este "heșteg", "hașteg" sau "haștag".

Georgiana Năstase a pus pe toată lumea pe gânduri: "heșteg" sau "haștag"?

"Știu că este bine să păstrezi misterul și că nu te dezgolești în fața bărbatului de la început, tocmai de accea la o primă întâlnire mă îmbrac sexy, dar mă las greu descoperită intelectual. Heșteg inteligența e sexy", spune concurenta.

Mihai Bendeac a fost amuzat de "heștegul" concurentei: "Încă o dată heșteg-ul ăsta". Deși a stârnit forofotă cu pronunția greșită a cuvântului englezesc "haștag", concurenta a încheiat apoteotic numărul și a primit numeroase aplauze.

Jurații nu au fost încântați de rpestația sa, iar Cheloo i-a spus să fie mai veselă: "Aici nu e închisoarea umorului".

Jurizarea în sezonul 10 iUmor - Delia, Cheloo și Mihai Bendeac

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii. Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show

Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite „iUmor”, creată special de Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de joi.

Vezi ultima ediție iUmor integral și necenzurat: https://antenaplay.ro/iumor-sezonul-10. Vezi ce-ți place

Votează-ți concurenții favoriti iUmor în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Citește și
colaj de imagini cu maria si liviu de la mireasa sezon 3
Mireasa sezon 3. Ce a apărut pe profilul lui Liviu după ce Maria s-a afișat cu noul iubit
Mireasa sezon 3. Ce a apărut pe profilul lui Liviu după ce Maria s-a afișat cu noul iubit
simona gherghe intr o rochie rosie
Cine sunt concurentele de la Mireasa sezonul 5 difuzat pe Antena 1. Iată ce povești au cele 8 fete
Cine sunt concurentele de la Mireasa sezonul 5 difuzat pe Antena 1. Iată ce povești au cele 8 fete
simona gherghe intr-o rochie rosie la finala mireasa
Cine sunt concurenții de la Mireasa sezonul 5 difuzat pe Antena 1. Iată poveștile băieților și mamelor
Cine sunt concurenții de la Mireasa sezonul 5 difuzat pe Antena 1. Iată poveștile băieților și mamelor
Mai multe articole

Curios cum e în culisele iUmor? Vezi cel mai nou episod iMaiMult Umor: https://a1.ro/video/antena-1/imai-mult-umor/

iUmor, 7 aprilie 2021. Cristian Grigorescu, "balerina" de la iUmor. Delia: "Nu ai cum să nu-ți placă așa ... iUmor, 7 aprilie 2021. Marian și Lorraine au venit cu un moment inedit la iUmor, direct din Nantes...
Ultimele știri