Antena Căutare

iUmor, 9 octombrie 2021. Moș Crăciun vrea în Maldive la iarnă, așa că a venit mai devrme la jurați. Ce cadouri le-a adus

Crăciunul a venit mai devreme anul acesta, la iUmor, sezonul 11. În ediția 3 a show-ului și-au făcut apariția Moș Crăciun și Crăciunița sa.

craciun-mosc-craciun-iumor Galerie
Crăciunul a venit mai devreme la iUmor | Antena 1

Moș Crăciun a urcat pe scena iUmor, însoțit de o crăciuniță sumar îmbrăcată. În timp ce crăciunița împodobea bradul, Moșul a făcut un număr de umor. „E greu să te uiți la Moșu’”, a concluzionat Mihai Bendeac, privind-o pe crăciunița care împodobea bradul.

„Am ajuns mai devreme pentru că anul ăsta de Crăciun vreau să plec și eu în Maldive. Pericolul e că atunci când vrei să te așezi pe plajă, ai șanse să te așezi pe Delia, pentru că ea e nelipsită în fiecare iarnă în Maldive”, a spus invitatul special, pe scena iUmor.

Citește și: iUmor, 2 octombrie 2021. Gabriel Gherghe a venit la iUmor cu cele mai tari sfaturi de parenting. Ce a avut de spus

Moș Crăciun a venit mai devreme la iUmor

Moș Crăciun a venit cu câte un cadou pentru fiecare jurat.

Deliei i-a adus o cutie, fruos ambalată.

„Nu ți-am adus orice cadou, ci un cadou special. Este o cutie pe care o ții în mână, dar ea este goală, așa cum domnul Slav când era cu Bianca Drăgușanu se simțea fericit, pentur că era cu o cutie goală, dar frumos ambalată”, a spus Moșul.

Lui Mihai Bendeac, un bilet de avion.

„Mihăiță, ție o să-ți dau un bilet de avion, pentur că știu că fratele tău studiază în Anglia. La ei, în timpul școlii plouă afară, la noi plouă înăuntru”, a spus Moșul.

Lui Cheloo, cartea lui Mihai Bendeac.

„Cătălin, tu când erai mic erai foarte rău și de-aia ți-am adus un băț, dacă îți amintești. Ție o să-ți fac cadou, pentur culturalizare, cartea lui Bendeac”, a spus Moșul.

De asemenea, Moșul a venit cu surprize și pentru prezentatori.

Citește și: iUmor, 2 octombrie 2021. Solange Kardinaly se schimbă de haine în mai puțin de trei secunde. Număr atipic de magie

„Dan, ție ți-am adus un borcan cu murături, pentur că nu ajungi să desfaci borcanul d epe raftul de sus. Pentru Șerban am adidași cu crampoane, pentru că de fiecare dată când merge la Dan Badea, alunecă din cauza lacrimilor lui Dan”, a spus invitatul special.

Ce trebuie să știi despre sezonul 11 iUmor

De 11 sezoane, râzi alături de Mihai Bendeac, Delia și Cheloo la iUmor. Anul acesta, în fiecare sâmbătă de la 20:00, te bucuri de momente de teatru, stand-up, muzică, circ și numere excepționale de magie, doar la Antena 1.

Nici în acest sezon nu lipsesc invitații speciali și nici personajele istorice care, indiferent de secolele din care vin, demonstrează că umorul nu are bariere.

Ca de fiecare dată, concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

În sezonul 11, la fel ca în sezonul 10, fanii show-ului se bucură de prezența în culisele iUmor a lui Vlad Drăgulin. i Mai Mult Umor este show-ul extra disponibil exclusiv pe AntenaPLAY, în fiecare sâmbătă, după difuzarea emisiunii la televizor.

iUmor, 9 octombrie 2021. Robert Pavicsits l-a amuzat pe Mihai Bendeac cu numărul său de stand-up: „M-am distrat teribil”... iUmor, 9 octombrie 2021. Valentin Andrieș este nevăzător și i-a uimit pe jurați cu autoironia, talentul și povestea de v...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x