Antena Căutare

iUmor, 9 octombrie 2021. Robert Pavicsits l-a amuzat pe Mihai Bendeac cu numărul său de stand-up: „M-am distrat teribil”

Robert Pavicsits a venit în sezonul 11 de iUmor cu un număr de stand-up, iar Mihai Bendeac a mărturisit că momentul l-a distrat teribil.

Robert-Pavicsits-iumor Galerie
Robert Pavicsits a făcut un nuăr de stand-up pe scena iUmor | Antena 1

Robert Pavicsits a venit în sezonul 11 de iUmor, mărturisind că „nu este un împătimit al salatelor” și numind persoanele care îi discriminează pe oameni în funcție de greutate „grasiști”.

Momentul său a fost prilej de discuții aprinse la masa juriului, având în vedere că Delia a ținut să precizeze că salatele consumate în cantități mari pot contribui la surprlusul de greutate.

Ce glume a făcut Robert Pavicsits la iUmor, sezonul 11

Robert Pavicsits a făcut glume scurte, care l-au făcut pe Mihai Bendeac să râdă copios.

„Ce face un urs cu un laptop? Devine bârloger De ce s-a dus hornarul la dermatolog? Făcea coșuri”, a spus concurentul pe scneă.

Concurentul nu a reușit, totuși, să-l convingă pe Cheloo, care i-a dat un „Nu”.

Ce au spus jurații despre prestația lui Robert Pavicsits pe scena iUmor, sezonul 11

Pe de altă parte, Mihai Bendeac a mărturisit că el s-a „distrat teribil” în timpul momentului lui Robert, așa că nu a ezitat să-i dea un „Da”.

De asemenea, și Delia i-a dat un „Da” concurentului, însă nu ăaninte de a îl contrazice în privința salatelor, despre care jurata spune că pot îngrășa, dacă sunt consumate în cantități mari.

Citește și: iUmor, 25 septembrie 2021. Petre Roman a comparat vedetele din România cu diverse rase de câini. Cu cine a fost comparat Cheloo

Ce trebuie să știi despre sezonul 11 de iUmor

De 11 sezoane, râzi alături de Mihai Bendeac, Delia și Cheloo la iUmor. Anul acesta, în fiecare sâmbătă de la 20:00, te bucuri de momente de teatru, stand-up, muzică, circ și numere excepționale de magie, doar la Antena 1.

Nici în acest sezon nu lipsesc invitații speciali și nici personajele istorice care, indiferent de secolele din care vin, demonstrează că umorul nu are bariere.

Citește și: iUmor, 2 octombrie 2021. Gabriel Gherghe a venit la iUmor cu cele mai tari sfaturi de parenting. Ce a avut de spus

Ca de fiecare dată, concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

Citește și: iUmor, 2 octombrie 2021. Solange Kardinaly se schimbă de haine în mai puțin de trei secunde. Număr atipic de magie

În sezonul 11, la fel ca în sezonul 10, fanii show-ului se bucură de prezența în culisele iUmor a lui Vlad Drăgulin. i Mai Mult Umor este show-ul extra disponibil exclusiv pe Antena PLAY, în fiecare sâmbătă, după difuzarea emisiunii la televizor.

iUmor, 9 octombrie 2021. Andrei Garici a vorbit despre „zvonurile” apărute după câștigul său din sezonul 10... iUmor, 9 octombrie 2021. Moș Crăciun vrea în Maldive la iarnă, așa că a venit mai devrme la jurați. Ce cadouri le-a adus...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x