Antena Căutare

iUmor, 9 octombrie 2021. Vlăduța Lupău i-a colindat pe jurați, de Crăciunul sărbătorit mai devreme

În ediția 3 a sezonului 11 iUmor, în platoul show-ului s-a sărbătorit Crăciunul mult mai devreme. După ce a venit Moș Crăciun, Vlăduța Lupău și-a făcut apariția cu un colind.

vladuta-lupau-iumor Galerie
Vlăduța Lupău i-a colindat pe jurați, în sezonul 11 de iUmor | Antena 1

Cum nu se poate Crăciun fără colinde, Vlăduța Lupău a venit în a treia ediție de iUmor pentru a le cânta juraților, care au sărbătorit mai devreme. Pe scenă, s-au aflat și Moș Crăciun, alături de crăciuniță.

Mihai Bendeac s-a amuzat copios de contextul în care Vlăduța Lupău a pășit pe scena iUmor și anume de un Crăciun sărbătorit mult mai devreme: „Ea părea surprinsă de contextul scenic. Faptul că erau acolo crăciunița și Moș Crăciun”, a spus juratul despre cântăreață.

Vlăduța Lupău, invitată în sezonul 11 de iUmor

Mihai Bendeac s-a bucurat să o vadă pe Vlăduța Lupău și a recunoscut-o din pria clipă.

„Vreau să-ți spun că te iubesc din toate motivele cu putință. Am o curiozitate: Nu știai că ai parte de animație, nu?”, a întrebat-o juratul pe artistă.

Citește și: Vlăduța Lupău a explicat motivul pentru care nu a mai purtat costum popular în ultima vreme. Ce spune artista

„Nu știam nici că e Crăciunul azi, nu mă așteptam. La noi la ardeleni, după ce se colindă, gazdele dau ceva, se vede că voi nu v-ați așteptat să vă colindăm”, a răspuns Vlăduța Lupău.

„Ea oricum era pe scenă și era uimită. Afară era cald, în platou era cald și ea cânta colinde”, a comentat Mihai Bendeac.

Citește și: Vlăduța Lupău, cadoul de zeci de mii de euro pe care l-a primit de la soțul ei, la doi ani de la căsătorie. Cum a reacționat

Ce surprize aduce sezonul 11 de iUmor

După ce i-a încântat pe Delia și pe Mihai Bendeac cu numărul său artistic, Vlăduța Lupău a încheiat cu o urare tradițională: „Să fiți gazde sănătoși, să trăiți ani mulți frumoși”, a spus Vlăduța Lupău, părăsind scena iUmor.

De 11 sezoane, râzi alături de Mihai Bendeac, Delia și Cheloo la iUmor. Anul acesta, în fiecare sâmbătă de la 20:00, te bucuri de momente de teatru, stand-up, muzică, circ și numere excepționale de magie, doar la Antena 1.

Nici în acest sezon nu lipsesc invitații speciali și nici personajele istorice care, indiferent de secolele din care vin, demonstrează că umorul nu are bariere.

Ca de fiecare dată, concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi în aplicaţia ”iUmor”, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

În sezonul 11, la fel ca în sezonul 10, fanii show-ului se bucură de prezența în culisele iUmor a lui Vlad Drăgulin. i Mai Mult Umor este show-ul extra disponibil exclusiv pe AntenaPLAY, în fiecare sâmbătă, după difuzarea emisiunii la televizor.

iUmor, 9 octombrie 2021. Valentin Andrieș este nevăzător și i-a uimit pe jurați cu autoironia, talentul și povestea de v... iUmor, 9 octombrie 2021. Gabriela Garlonta a spus poezii pe scenă și i-a dedicat „o terțină” lui Mihai Bendeac...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x