Antena Căutare

Cel mai ciudat stand up comedy despre...moldoveni! Bogdan Ivan a reușit să șocheze jurații „iUmor”

sBogdan Ivan din Iași a venit la "iUmor" cu un număr de stand up comedy despre cum arată viața unui moldovean în Timișoara, doar că alt detaliu a atras atenția juraților!

Bogdan Ivan din Iași a venit la "iUmor" cu un număr de stand up comedy despre cum arată viața unui moldovean în Timișoara, doar că alt detaliu a atras atenția juraților!

Inițial a pășit cu multă încredere pe scenă, și-a început glumele cu și despre moldoveni și numărul de stand up comedy s-a desfășurat, dar nu conform așteptărilor inițiale!

Citește și: Secretele românilor din Marea Britanie, dezvăluite de Rareș! „Kitul include oala de inox, țuica, o icoană și...”

Cheloo nu a fost deloc impresionat, ba chiar a criticat modul în care acesta a ales să se amuze pe seama celor alături de care a copilărit.

„Trebuie să fii foarte bun ca să faci din asta un număr reușit de stand up comedy”, a adăugat acesta.

Iar glumele de la final chiar au produs surpriză uriașă juraților! Află totul urmărind clipul video de mai sus ca să te convingi!

S-a dezlănțuit total! Bogdan i-a lăsat mască pe jurații „iUmor” cu cel mai șocant număr de...actorie!... Cei mai ghinioniști concurenți de la „iUmor” au scos peri albi juraților! Bendeac: „Parcă suntem la Insula iubirii...”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x