Antena Căutare

De la sărut pasional la certuri periculoase! S-a rupt lanțul de iubire între Bendeac și Veronica Gheorghe! „Zici că suntem la Insula iubirii...”

Veronica Gheorghe s-a întors iar la emisiunea „iUmor”, iar spiritele s-au încins iar! De data aceeasta, Mihai Bendeac a pus-o la zid!

Veronica Gheorghe s-a întors iar la emisiunea „iUmor”, iar spiritele s-au încins iar! De data aceeasta, Mihai Bendeac a pus-o la zid!

Concurenta a pregătit pentru jurați un super moment în care a analizat într-un mod delicios diferite reclame din zilele noastre.

Se pare totuși că momentul de pe scena „iUmor” mai mult l-a enervat pe Mihai Bendeac. Acesta a considerat că numărul Veronicăi Gheorghe a fost unul slab, iar concurenta vine la emisiune doar cu scopul de-a câștiga faimă! Dacă într-o ediție anterioară cei doi s-au sărutat, de data aceasta parcă...s-a rupt lanțul de iubire!

„Ce te doare? Te-a urmărit sărutul cu mine? Ce te doare? Că ți-am răpit din faimă?”, s-a certat concurenta cu Mihai Bendeac în culise.

„Doamne, zici că suntem la Insula iubirii”, a conchis juratul despre toate aceste discuții iscate între ei.

Mihai Bendeac face o descoperire SF! „Voi toți nu existați, sunteți doar...”... Războiul sexelor s-a transformat într-o probă de...rezistență! Ioan Groza i-a pus la pământ pe toți...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x