Antena Căutare

Oamenii de la Comedy Zebra Show, revenire de senzație la iUmor! Cum au reușit să-l ”păcălească” pe Mihai Bendeac: ”E a doua oară când mi-o iau!”

iUmor. Sezon 6. Ediția 12. 18 mai 2019.O nouă ediție a emisiunii iUmor a început, ca de fiecare dată, în forță, întrucât oamenii de la Comedy Zebra Show au revenit pe scena de la Antena 1 cu o reprezentație inedită. 

iUmor. Sezon 6. Ediția 12. 18 mai 2019. O nouă ediție a emisiunii iUmor a început, ca de fiecare dată, în forță, întrucât oamenii de la Comedy Zebra Show au revenit pe scena de la Antena 1 cu o reprezentație inedită.

Astfel, noua ediție a show-ului de la Antena 1 i-a adus în atenția telespectatorilor pe oamenii de la Comedy Zebra Show, care au reușit să-i amuze copios pe spectatori și pe jurați.

”Am emoții, mă bucur mult să vă văd, să fiu aici. Pot să vă strâng mâna?”, a întrebat unul dintre oamenii de la Comedy Zebra Show, în timp ce Mihai Bendeac s-a ridicat în picioare. Acesta s-a îndreptat, însă, spre public, Mihai Bendeac fiind ignorat total: ”E a doua oară când mi-o iau de la ei. Nu pot să cred.”, a spus el.

Urmăriți întreaga reprezentație a celor de la Comedy Zebra Show, în clipul de mai sus!

Cheloo vrea să se împrumute la Mihai Bendeac: „O sumă cu patru zero-uri!”... Delia a mărturisit la iUmor care este cea mai mare dorință a ei: ”Vreau să fie ceva nemaivăzut, nemaiîntâlnit!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x