Live acumObservator 19
Prime Time 20:30Burlacul

Imagini interzise cardiacilor!! Ștefania Costache, cu sânii la vedere, pe scena iUmor: „Nu port niciodată sutien, iar asta mă face, uneori, talentată”

iUmor, sezon 8. Ediția 1. Luați-vă tensiunea și tratamentul, dacă este cazul, înainte să urmăriți momentul Ștefaniei Costache de pe scena iUmor. N-a mai făcut niciodată stand-up, dar nu ai bănui asta nicio clipă!

Ștefania este la prima sa prezență pe o scenă și prima oară când face stand-up. A avut emoții uriașe în culise, dar în momentul în care a urcat pe scenă, toate ezitările și grijile au dispărut.

„Am 34 de ani, n-am zburat niciodată. Obișnuiesc să le spun oamenilor că n-am zburat până acum de frică, e mai ușor decât să spun că sunt prea săracă, la vârsta asta.

Tot la categoria „Niciodată”: nu port sutien și am niște sâni frumușei. Am observat că asta mă face, uneori, talentată”, a spus concurenta pe scena iUmor.

Chiar dacă le-a atras atenția celor trei jurați prin apariția sa, toți au avut cuvinte de laudă pentru numărul de stand-up reușit pe care aceasta l-a pregătit. Delia nu doar că s-a bucurat la numărul său, dar o vede chiar și în marea finală:

„Ai fost fantastică! Felicitări din suflet și ai toate calitățile necesare pentru a fi aici pe scenă în finala iUmor!”

Cum s-a descurcat Ștefania Costache în fața juraților, puteți vedea în materialul video de mai sus din prima ediția a sezonului opt iUmor.

Ștefania Costache a scris despre decizia de a participa la iUmor, pe blogul ei, Lolrelai: Cum am luat decizia de a merge la iUmor