Antena Căutare

iUmor sezonul 12, 1 mai 2022. Adina Buzatu, roast-ul acid, ca de la designer la designer. "Catwalk fight!"

Adina Buzatu a urcat pe scena iUmor în ediția 12 din sezonul 12 pentru un roast de zile mari la adresa Iuliei Albu.

adina buzatu la iumor 12 Galerie
Adina Buzatu a urcat pe scena iUmor în ediția 12 din sezonul 12 pentru un roast de zile mari la adresa Iuliei Albu. | Antena 1

Celebrul designer de modă Adina Buzatu a venit la iUmor pregătită să o ia la roast pe Iulia Albu. Cea de-a patra jurată iUmor a rămas complet surprinsă atunci când a văzut-o intrând în scenă.

În culise, Adina a spus că știe despre Iulia Albu că este acidă și că acest roast o să o scoată din minți pentru că a venit cu glume răutăcioase.

Când a urcat pe scenă, Adina a spus că se bucură nespus că se află aici pentru că pe ea și Iulia le leagă o prietenie veche și se ocupă cam cu aceeași meserie.

Adina Buzatu, roast-ul răutăcios, ca între colege

“Cu diferența că eu îmbrac bărbații”, spune Adina Buzatu.

După ce l-a luat la roast pe Dan Badea, care îi e prieten și pe care l-a îmbrăcat la toate evenimentele importante din viața lui, Adina Buzatu s-a întors la Iulia Albu, prietena ei pentru care a și venit în această seară.

Citește și: iUmor sezonul 12, 24 aprilie 2022. Mincu, roast usturător la adresa soției lui, Maria Popovici. "Cred că era mai ușor să te înșel"

“Dar să mă întorc la Iulia cum s-a întors liniștea lui Mihai Albu după divorț”, a povestit designerul de modă.

Creatoare de modă a dezvăluit că ea e prietenă și cu fostul soț al Iuliei Albu.

“Am învățat de vremea lui Ceaușescu că e bine să te pui bine cu cizmarii”, a adăugat Adina.

Pentru că a stârnit aplauze și hohote de râs, Adina Buzatu a continuat cu glume despre fostul soț al Iuliei Albu.

“După mine, cei mai frumoși papuci sunt cei pe care i-a dat Iuliei”, a zis Adina Buzatu.

În definitive, Adina a spus că e răutăcioasă cu Iulia doar pentru că îi e dragă și spune mereu pe șleau cee ace gândește.

“Este un om care spune ce gândește. De aceea vorbește foarte puțin”, a mai adăugat Adina Buzatu.

Creatoarea de modă a vorbit și despre mersul elegant al Iuliei Albu, dar și despre faptul că lumea spune că e arogantă.

“Are ceva din parfumul bețelor de biliard”, a mai zis Adina.

Adina nu putea să nu o laude pe Iulia Albu pentru felul în care arată.

“La tine, Iulia, eleganța este cuvântul de ordine. (…) Deși uneori nu îți înțeleg machiajele. De ce vrei neapărat să te urâțești? Se ocupă vârsta cu asta”, a adăugat Adina Buzatu.

Citește și: iUmor sezonul 12, 24 aprilie 2022. Carmen Bruma, roast inedit pentru Maria Popovici. "O să poți spune că ai și tu o brumă de umor"

Adina Buzatu a luat-o la roast și pe Delia.

“Avem nevoie de stiliști care să ne spună când ne îmbrăcăm ca niște sorcove. Delia, te îmbraci foarte cool. Ține-o tot așa și ne vedem la colindat”, i-a zis Adina.

Adina Buzatu s-a întors la roast-ul Iuliei Albu doar pentru a arunca o altă glumă acidă.

“Acum la Antena parcă e o echipă de fotbal. Intră Albu, iese Negru. Revelionul aici va fi prezentat de Iulia Albu. Nu se va numi Noaptea dintre ani, ci Noaptea minții”, a adăugat designerul de modă.

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00.

În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 12, 1 mai 2022. Mihai Alexandru,partenerul Iuliei Albu,roast senzațional.“Sunt cocoșul care lipsea din via... iUmor și iMai mult umor, lider de audiență, seara trecută, la Antena 1...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x