Antena Căutare

iUmor sezonul 12, 1 mai 2022. Milena Vega, artista tatuatoare care a dat dovadă de un curaj remarcabil. Ce a făcut în direct

Milena Vega a venit la iUmor gata să îi surprindă pe jurați cu un număr de stand-up inedit, în sezonul 12.

milena vega la iumor 12 Galerie
Milena Vega a venit la iUmor gata să îi surprindă pe jurați cu un număr de stand-up inedit, în sezonul 12. | Antena 1

Concurenta iUmor Milena Vega a spus că o sperie foarte tare subiectele căsătorie, copil și pensie și evită să vorbească despre ele.

Milena locuiește în Germania și spune că acolo nu prea se râde. Concurenta se laudă cu 20 de tatuaje și vrea chiar și mai multe.

Milena a intrat pe scenă, fără emoții și cu multă energie. Ea a povestit că î n Germania locuiește într-un orășel unde sunt mulți români.

Milena Vega voia să se tatueze în direct

Concurenta în vârstă de 24 ani i-a surprins pe jurați iUmor cu energia și carisma ei, dar și cu poveștile care i-au amuzat. A spus că astăzi la iUmor s-a simțit ca în Germania, în comunitatea de români, pentru că a mâncat sarmale.

Citește și: iUmor sezonul 12, 26 aprilie 2022. Formația Generic, surpriză specială pentru ziua Deliei. Reacția juratei când i-a văzut pe scenă

“Românii au ceva distinctiv și nu mă refer la mâna în buzunarul altcuiva”, spune Milena.

Concurenta iUmor a povestit un incident care I s-a întâmplat într-o toaletă publică la un festival din Cluj. După ce și-a făcut nevoile, Milena și-a scăpat telefonul în WC. Apoi a apelat la ajutorul prietenului ei să își curețe telefonul și mâinile.

Surpriza serii a fost că Milena le oferă juraților iUmor oportunitatea să o tatueze pe omoplat cu rezultatul voturilor.

“A arătat cât de curajoasă e”, spune Dan Badea.

Jurizare Milena Vega, la iUmor sezonul 12

Jurații au rămas uimiți și Cheloo ar fi vrut să fie cel care să îi facă desenul. Cu toate acestea, Delia i-a zis concurentei iUmor că nu trebuie să aibă încredere în Cheloo.

“Nu trebuie să îți tatuezi toate tâmpeniile pe corp. (…) N-am prea multe de spus, dar mi se pare că te-ai descurcat foarte bine”, spune Cheloo.

Citește și: iUmor sezonul 12, 26 aprilie 2022. Vlad Barbu i-a convins pe jurați cu glumele lui: "Cred că ar trebui să ajungă în finală!"

Este o fată ciudată și simpatică“, spune și Delia.”

“Numărul tău a fost un număr de actorie, nu a fost un număr de stand-up. Să știi că ești foarte mișto și foarte fragile și în momentul în care folosești anumite cuvinte, sună vulgar”, i-a zis Mihai Bendeac concurentei iUmor.

“Tu ai această imagine angelica, chiar dacă ai aceste multe tatuaje pe tine”, a mai zis și Iulia Albu.

“Mie mi-a plăcut. Aș face orice să te desenez”, spune Cheloo.

Lui Mihai Bendeac nu îi venea să creadă că Milena vrea să o tatueze permanent. Delia i-a desenat pe omoplat un smiley face. Cu toate acestea, jurații iUmor nu au dus lucrurile la bun sfârșit.

Milena Vega a primit 2 X LIKE de la jurații iUmor.

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00.

În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 12, 1 mai 2022. Eduard Moise, concurentul cu energie bună și mult haz. “Ești reîncarnarea lui Bordea cel t... iUmor sezonul 12, 1 mai 2022. Silviu Vlăduceanu, cunoscut drept Messe Silviu, a surprins juriul. Mihai Bendeac s-a pus î...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x