Antena Căutare

iUmor sezonul 12, 1 mai 2022. Sergiu Mirică, roast-ul care a bucurat-o pe Iulia Albu. "Am impresia că mi-am uitat șevaletul acasă"

Sergiu Mirică, celebrul comediant, a intrat în scenă pentru un roast de zile mari la adresa designerului Iulia Albu.

sergiu mirica la iumor 12 Galerie
Sergiu Mirică, celebrul comediant, a intrat în scenă pentru un roast de zile mari la adresa designerului Iulia Albu. | Antena 1

Sergiu Mirică a venit în această seară la iUmor pentru a o lua la roast pe Iulia Albu. El s-a îmbrăcat adecvat, pentru a stârnit critici și comentarii răutăcioase din partea designerului vestimentar.

Comediantul a purtat un sacou auriu, o cămașă colorată și un lanț grosolan. El a povetsit în culise că îi place foarte mult de Iulia Albu și de faptul că e ironică.

“M-am simțiti prost că știam că o să fie și Iulia aici în juriu și ea cu asta se ocupă, cu fashion-ul”, a zis Sergiu.

Sergiu Mirică, roast-ul care a făcut-o pe Iulia Albu să râdă în hohote

Comediantul a spus că nu înțelege de ce Iulia Albu a ajuns în juriu la iUmor pentru că ea nu se pricepe la roast-uri și la comedie.

“Și apoi mi-am amintit că e și Bendeac în juriul iUmor. Comedia nu este un criteriu”, a menționat comediantul.

Citește și: iUmor sezonul 12, 24 aprilie 2022. Costel, roast incendiar la iUmor. “Comedianta cu corp de zeiță, ceea ce nu se va scrie"

Pentru că pe Instagram Iulia s-a descris drept colecționară de relicve, Sergiu a spus că singurul motiv pentru care designerul a venit la iUmor este să adauge la colecția ei și cariera lui Cheloo. Jurații și publicul au râs copios și l-au aplaudat pe stand-up-er.

Sergiu a vorbit și despre divorțul Iuliei de fostul ei soț, dar și despre faptul că el i-a dat papucii.

“Mai trist e că papucii ăia nu se potriveau cu nimic din garderobe ei”, a adăugat Sergiu Mirică.

“La București poți să te Piteși, dar la Pitești nu îți înghite nimeni prostiile astea cu fashion-ul”, a mai adăugat Sergiu Mirică, după ce a aflat că Iulia e născută la Pitești, dar s-a mutat la București.

Sergiu spune că Iulia a renunțat la avocatură pentru a deveni designer.

“Corsetul ăsta nu se potrivește cu constituția ta. Ce treabă are corsetul cu legea fundamental a țării?”, se întreba Sergiu Mirică.

Citește și: iUmor sezonul 12, 24 aprilie 2022. Macanache, roast-ul care a făcut furori. “Ea a crezut că Puiu Călinescu este aperitiv”

Stand-up-erul a continuat roast-ul acid la adresa carierei pe care și-a ales-o Iulia Albu.

“Critic de modă. Și aveam impresia că noi, comedianții, nu avem chef de muncă”, a mai completat comediantul.

Apoi, pentru a demonstra că și el poate deveni critic de modă, Sergiu Mirică a vorbit vestimentația Iuliei Albu.

“Ești și frumoasă și deșteaptă. Ca dovadă că ești deșteaptă ai creat personajul Iulia Albu și te-ai dus la televizior cu o găină. Și acum ce e ăla la gât? Un kurtos kolacs? Habar n-am”, a zis Sergiu.

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00.

În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 12, 1 mai 2022. Ramona Bădescu, roast-ul care s-a încheiat apoteotic. Gestul care a uimit."Un război ... iUmor sezonul 12, 1 mai 2022. Mihai Alexandru,partenerul Iuliei Albu,roast senzațional.“Sunt cocoșul care lipsea din via...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x