Antena Căutare

iUmor sezonul 12, 13 martie 2022. Angelo Popescu l-a adus pe scenă pe Tony Montana: „E unul dintre cei mai buni actori din țară”

Actorul Angelo Popescu l-a interpretat pe Tony Montana pe scena iUmor 2022, reușind să creeze un număr de senzație.

Angelo Popescu, deghizat în Tony Montana, la iUmor Galerie
Angelo Popescu l-a adus pe scena iUmor pe Tony Montana | Antena 1

Angelo Popescu a demonstrat din nou că este un actor de excepție. Artistul l-a adus pe scenă pe Tony Montana: „Hello, mother fraiers"!, a spus actorul când a urcat pe scenă.

Tony Montana făcut un număr de roast de excepție, vorbind despre jurații iUmor, dar și despre conurneții care s-au remarcat de-a lungul timpului în cadrul show-ului.

Citește și: iUmor sezonul 12,6 martie 2022. Dragoș Bucurenci, roast-ul acid care a făcut furori.“Mai bine băiețel la cor decât jurat de decor”

Angelo Popescu l-a adus pe scenă pe Tony Montana, la iUmor 2022

„Delia, câteodată îmi amintești de Michelle Pfeiffer. Cea de acum. Dar tu o depășești un pic. Ea avea un farmec nebun. Tu ai farmec și doi nebuni”.

„Cheloo a vrut mereu să fie un domn. N-avea bani să-și ia șofer, așa că s-a gândit să devină copilot. Poartă șapcă pentru că și-a dat seama că are capul gol”.

„E destul de nasoală situația, Bendeac. Singura ta legătură cu filmele e că-ți strigă fetele destul de des „Coming soon”. În traducere liberă, hai- du-te acasă că te sun eu când termin”.

Personajul Tony Montana, adus în scenă de Angelo Popescu și-a amintit de momentul în care Irena Boclincă a câștigat concursul și și-a donat premiul.

Citește și: Actorul Angel Popescu a fost fotbalist. Locul ce îl îngrozește. „Dacă intru, fac atac de panică”

„A zis Varză că dacă ea va câștiga premiul îl donează. Și a fost obligată să zică și ea la fel. De atunci nu mai are unghii. Le roade și de nervi și de foame. Varză e în Anglia acum, taximetrist. A evoluat imens. E și mai varză decât era înainte”.

„Ce face Angelo în fiecare personaj pe care îl interpretează este absolut senzațional. Este unul dintre cei mai buni actori din țară”, a fost remarca lui Miai Bendeac, după momentul d epe scena iUmor a coloegului său de breaslă.

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00.

În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 12, 13 martie 2022. Fratele Monicăi Bîrlădeanu, Petru Bîrlădeanu, număr de roast pentru sora lui... Micutzu este cel de-al patrulea jurat al ediției iUmor din această duminică, de la 20.00, la Antena 1...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x