Antena Căutare

iUmor sezonul 12, 13 martie 2022. Luca Nicola a venit pe scenă cu un moment clasic și a împărțit juriul în două tabere

Luca Nicola a venit la iUmor 2022 cu o prelucrare a unui moment clasic care a aparținut lui TOma Caragiu. Juratele Delia și Monica Bîrlădeanu au apreciat potențialul tânărului concurent.

Luca Nicola, la iUmor 2022 Galerie
Luca Nicola a mai fost în trecut la iUmor, când l-a interpretat pe Vadim Tudor | Antena 1

Luca Nicola a mai fost în trecut la iUmor, când l-a interpretat pe Vadim Tudor. De această dată, Tânărul Luca l-a interpretat pe „Dracul”. „Ai intrat în datorii și ți-au vândut apartamentulu și acum stai undeva departe la Mama Draului. Mama stă în Panntelimon?”, a fost una dintre replicile concurentului.

Citește și: iUmor sezonul 12, 6 martie 2022. Alin Dincă, roast-ul care a stârnit hohote de râs. “De data asta răul o să fie făcut”

Momentul lui Luca Nicola de la iUmor 2022

Luca Nicola a venit cu întreaga familie care l-a susținut în timpul momentului:

„Mama mea, fratele meu, tatăl meu, iubita mea și încă 2 prieteni”

„Doamnelor și domnilor eu sunt Dracu și îmi cer scuze că n-am mai luat pe nimeni pentru că mi-e frică de Covid. De fiecare dată când ți se întâmplă ceva rău e de la Dracu și să știți că e frustrant. Am auzit pe câte unul zicând nevasta mea e a dracului. De ce e a mea? Nu ți-ai luat-o la Biserică”, a spus concurentul.

Citește și: iUmor sezonul 12, 6 martie 2022. Luciana Susan, fana lui Mihai Bendeac a venit cu un număr de umor de pe altă planetă

Jurizarea lui Luca Nicola, la iUmor 2022

„O să fiu foarte sincer. Noi acum am avut o prelucrare după un text clasic de comedie, interpretat la bază de Toma Caragiu, „Mefisto” se numește prezentat pentru prima dată la un revelion în anii 74’- 75. Această prelucrare nu a funcționat pentru că nu ai avut nicio opțiune actoricească. Tu ești un om foarte simpatic”, a spus Mihai Bendeac.

Precizia informaţiilor oferite de colegul de juriu a surprins-o plăcut pe Monica Bîrlădeanu: „Nu ai cum să ai această memorie! Am rămas fără cuvinte!”.

Monica Bîrlădeanu a apreciat potențialul concurentului: „La vârsta ta eram jumătate din tine. Și asta nu a însemnat că nu am avut un viitor. Eu știu cum botez.

„Mă simt obligată să-i dau o șansă. Și mie mi s-a părut că e talentat”, a spus Delia.

„Mie chiar nu mi-a plăcut. Pot să apreciez un Drac de slabă calitate. Iată că Diavolul rămâne corigent la iUmor”, a spus Cheloo.

Juratele au apreciat cu un LIKE momentul tânărului, însă jurașii Mihai Bendeac și Cheloo au votat cu nu.

Monica Bîrlădeanu a recunoscut că a vrut să-i dea încredere concurentului, amintindu-și de ea în tinerețe, când oamenii spuneau că este netalentată și nu-i apreciau nici măcar frumusețea. Monica Bîrlădeanu a povestit că atunci când s-a dus la un concurs de Miss cu mama ei, oamenii de aolo nu au lăsat-o nici măcar să dea o probă.

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00.

În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 12, 13 martie 2022. Darisian Ștefan Luncanu i-a impresionat pe jurați cu numărul său de magie dar și cu en... iUmor sezonul 12, 13 martie 2022. Sethward Păunul i-a pus pe fugă pe jurați: „N-ai cum să nu-l apreciezi”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x