Antena Căutare

iUmor sezonul 12, 13 martie 2022. Sethward Păunul i-a pus pe fugă pe jurați: „N-ai cum să nu-l apreciezi”

Sethward a revenit la iUmor, iar de data aceasta a interpretat un păun care și-a dorit să zboare, a murit și a înviat di propria cenușă, transformându-se în pasărea Pheonix. Spectacolul actorului i-a uimit și i-a speriat în același timp pe jurați.

Sethward Păunul la iUmor 2022 Galerie
Sethward Păunul i-a pus pe fugă pe jurații iUmor | Antena 1

Sethward a mai venit în trecut la iUmor. Este actorul care „se transformă” în diverse vietăți. A fost șarpe, focă și pui, iar acum a venit să le demonstreze juraților că păunii pot zbura.

De cum a văzut păunul intrând în scenă, Cheloo a votat și a fugit din platou, lăsându-i pe colegii săi să privească spectacolul.

Citește și: Șerban a intrat în gura șarpelui! „Aoleo, ai ratat ieșirea! Pe ăsta nu pot să-l diger!”

Sethward Păunul a făcut show pe masa juraților iUmor 2022

Păunul și-a ridicat coada mirifică și a alergat prin platou, s-a urcat pe masa juraților, a devastat totul în jur, determinându-i pe Delia, pe Mihai Bendeac și pe Monica Bîrlădeanu să fugă din cala lui.

Păunul a primit o scară de pe care a sărit pentru a-i demonstra lui Mihai Bendeac că „Păunii pot zbura”. Când a văzut căzătura actorului, Monica Bîrlădeanu a fost „terifiată”, însă apoi și-a dat seama că intervenția paramedicilor a fost parte din spectacol, pentru că păunul s-a transformat în Pasărea Pheonix.

Citește și: Sethward the Snake a depus un ou. Din ou a ieșit Sethward the Chicken: „Hai Bendeac, fii mamă! Mestecă-i râma!”

Jurizarea lui Sethward Păunul de la iUmor 2022

La finalul momentului a apărut și Cheloo. Juratul și-a exprimat votul negativ înainte de a începe momentul.

Delia și Mihai Bendeac au fost din nou încântați să îi vadă nebunina acotului Sethward.

„Iubesc acest tip de nebunie. Te iubesc!”, i-a spus Mihai Bendeac actorului.

Monica Bîrlădeanu a vrut să dea dislike inițial, dar apoi și-a dat sema acă ar trebui să iasă din zona de confort și să încerce să înțeleagă un nou tip de comedie.

„În ansamblu mi-am dat seama că e un moment siuprarealist. N-are toat ețiglele pe casă”

Delia a fost entuziasmată pe tot marcursul momentului și a zâmbit tot timpul, iar voturl său a fost categoric pozitiv.

„N-ai cum să nu-l apreciezi. Am putea să începem și noi să votăm și altfel de momente”, a spus Delia.

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00.

În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 12, 13 martie 2022. Luca Nicola a venit pe scenă cu un moment clasic și a împărțit juriul în două tabere... iUmor sezonul 12, 13 martie 2022. Una scurtă, moment de senzație: „Ce să nu spui când îți dă Cheloo dislike"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x