Antena Căutare

iUmor sezonul 12, 17 aprilie 2022. David Tudor, poveștile despre fotbal care nu au făcut furori. "Zeul somnului"

David Tudor a venit la iUmor în sezonul 12 pentru a le demonstra celor patru jurați că are un talent asemănător cu cel al lui Mihai Bendeac.

david tudor la iumor 12 Galerie
David Tudor a venit la iUmor în sezonul 12 pentru a le demonstra celor patru jurați că are un talent asemănător cu cel al lui Mihai Bendeac. | Antena 1

David Tudor, concurentul iUmor, a mărturisit că lui îi place să se asemene cu juratul Mihai Bendeac, și pentru că amândoi au aceeași zodie.

“Eu sunt ca Mihai. Nu las niciodată lucrurile nespuse”, a zis David.

David a povestit că s-a născut în Turnu Severin, dar a crescut și a copilărit în București pentru că s-a mutat în capitală de la o vârstă fragedă. În prezent, el lucrează în Germania și a povestit că deține o poziție de conducere și are câțiva oameni în subordinea lui.

“Am mulți susținători, multă lume chiar crede în mine”, a povestit concuentul iUmor.

David Tudor, concurentul cu povești despre fotbal

David a spus că face stand-up comedy de când era copil și a venit acum să își îndeplinească un vis pe care îl are de 15 ani.

David Tudor a urcat pe scena iUmor încurajat de Ilona Brezoianu, după ce a susținut că prezentatoarea l-a deochiat.

Citește și: iUmor sezonul 12, 10 aprilie 2022. Paula Chirilă, roast-ul "colegial", dar deloc blând. “Ai ajuns să arăți ca Mihai Bendeac"

Concurentul iUmor a aflat că de mic, la el în familie, părinții i-au spus că el trebuie să țină cu echipa Rapid. După primele glume despre meciurile Rapid, Mihai Bendeac s-a enervate și simțea că își pierde răbdarea.

David a povestit o întâmplare despre paharele cu Rapid pe care le colecționa tatăl său.

“Dar ceva amuzant de pe stadion?”, spune Cheloo.

“Băi, dar nu se poate, măi, să fii zeul somnului! Nu se poate. Azi murim. Murim”, zicea Mihai Bendeac.

Pentru că simtea că se plictisește teribil, Mihai Bendeac a cerut puțin muzică, să facă atmosferă.

Jurizare David Tudor la iUmor în sezonul 12

Mihai Bendeac a fost cel mai deranjat și plictisit de numărul lui David Tudor, spunând că poveștile cu care a venit el în această seară sunt potrivite pentru o masa cu prietenii, dar nu sunt amuzante.

Citește și: Roxana Chiperi este câştigătoarea celei de-a noua ediţii iUmor

“Pentru ideea de show, de televiziune, constituie un deces”, spune Mihai Bendeac.

“Trei lucruri m-au deranjat. În primul rând te-ai uitat numai la Mihai. Am crezut că aveți o relație. Mă gândeam că e pe linie de Rapid. (…) Trambulina mi se pare ok, săritura nu. Prestația mi se pare de tren până la Constanța unde fiecare spune o sloavă, dar nu de scenă”, i-a reproșat Dani Oțil concurentului iUmor.

“Este unul dintre cele mai slabe momente artistice la iUmor”, a zis Cheloo.

David Tudor a primit 4 X DISLIKE de la jurații iUmor.

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00.

În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 12, 17 aprilie 2022. Rikito Watanabe, stand-up în româno-japoneză. “Suntem moartea televiziunii pe pământ”... iUmor sezonul 12, 17 aprilie 2022. Tony Nistorov, fachirul care i-a uimit pe jurații iUmor. "Ai nevoie de un nou re...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x