Antena Căutare

iUmor sezonul 12, 20 februarie 2022. Alin Bourașu a (re)venit cu ghicitori la purtător. Jurații s-au întrecut în răspunsuri

Alin Bourașu s-a întors și în sezonul 12 la iUmor, după ce i-a impresionat pe jurații iUmor și în sezonul 10 și sezonul 11 cu glumele sale din ghicitori.

alin bourasu in sezonul 12 iumor Galerie
Alin Bourașu s-a întors și în sezonul 12 la iUmor, după ce i-a impresionat pe jurații iUmor și în sezonul 10 și sezonul 11 cu glumele sale din ghicitori. | Antena 1

Alin Bourașu, un concurent veteran al emisiunii, s-a întors și în sezonul 12 sperând ca noile sale glume să îi poarte mai mult noroc de această dată. El speră să îi impresioneze pe cei patru jurați iUmor și să strârnească hohote de râs.

În această seară, Alin a venit cu o serie de ghicitori despre femei. Concurentul a intrat în scenă încrezător, gata să îi încurce pe jurați până aveau să ghicească ghicitorile sale.

Alin Bourașu a revenit pe scena iUmor cu o serie de noi ghicitori

“Domnul Bourașu este deja pentru noi o vedetă marcantă a emisiunii. Nu a venit pentru succes, fiind deja foarte cunoscut”, a adăugat Cheloo după ce l-a văzut intrând în scenă pe Alin și a crezut că e invitat special.

Citește și: iUmor sezonul 12, 11 februarie 2022. George Tănase a fost invitat special și a făcut show cu numărul său de stand up comedy

Prima ghicioate Alin a spus că i-o dedică Deliei.

“Pe care câine îl putem învinovății că a adus Covidul în România”, spune Alin.

“Pechinez! Eu am zis!”, striga Delia.

“Ghicitoarea s-a transformat în cruciadă”, a spus Cheloo.

Alin a spus în următoarea ghicitoare că un animal e tocilar. Mihai Bendeac a ghicit și a spus că este șoarecele de bibliotecă.

“Domnul Alin Bouraș el nu vine cu ghicitori. El vine cu ghicitori capcană. Emisiunea devine interactivă și m-am plictisit”, spune Cheloo.

Delia e cea care a câștigat la capitolul animale și plante pentru că a spus deja răspunsul la 4 dintre ghicitori.

Jurizare Alin Bourașu

După ce și-au stors ideile pentru a găsi răspunsurile la toate ghicitorile lui Alin Bourașu, jurații iUmor l-au jurizat pe concurent.

Citește și: iUmor sezonul 12, 11 februarie 2022. Mihai Radu a avut un număr de stand up comedy ce i-a enervat pe jurați. Ce s-a întâmplat

Din nefericire, chiar dacă și-a încercat norocul și în acest sezon, Alin nu a reușit să îi convingă pe jurații iUmor. Concurentul nu trece mai departe în etapa următoare.

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00.

În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 12, 20 februarie 2022. Oana Damaschin, glume despre greutățile vieții de mămică. Cheloo: “Subiect infertil... iUmor sezonul 12, 20 februarie 2022. Alin Burlacu, numărul de auto-ironie care i-a convins pe jurați: “Bă, chiar a fost ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x