Antena Căutare

iUmor sezonul 12, 20 februarie 2022. Andrei Duban, unul dintre cei mai talentați actori la spus bancuri, îi surprinde pe jurați

Andrei Duban, invitatul special din această seară, a urcat pe scenă pregătit să facă show în sezonul 12 iUmor.

andrei duban la iumor sezonul 12 Galerie
Andrei Duban, invitatul special din această seară, a urcat pe scenă pregătit să facă show în sezonul 12 iUmor. | Antena 1

Andrei Duban a venit cu un moment de stand-up legat de ce se întâmplă în prezent în politică la nivel international și la posibilitatea unui nou război.

El a început cu o glumă despre un american și un rus, fiecare lăudându-se cu felul în care își tratează fiecare conducătorul.

Andrei Duban a pregătit cele mai bune bancuri pentru iUmor 2022

Pentru că din cauza pandemiei mulți actori au rămas fără spectacole, Andrei spune că și-a găsit un job la grădina zoologică a unui prieten. S-a îmbrăcat într-un costum de gorilă și făcea poze cu copiii. Acolo s-a întâlnit și cu Mihai Bendeac care era în costum de leu.

Citește și: iUmor sezonul 12, 11 februarie 2022. Delia Toader a fost Dictatoarea care i-a făcut pe jurați să aibă o reacție neașteptată

Andrei a venit pregătit și cu o glumă la adresa lui Florin Dumitrescu, legată de gătit. Actorul a povestit că un bucătar a trebuit să gătească pentru surdo-muți și cu greu înțelegea prin limbajul semnelor ce își doresc aceștia. Gluma savuroasă i-a amuzat pe jurații iUmor.

Următoarea poantă a fost despre un bărbat care încerca să își facă soția să fie mai intrigată și să își dorească să petreacă mai mult timp cu el. Bărbatul căuta o pastilă pentru femei, care să aibă aceleași efecte ca Viagra. Se pare că pastilele avuseseră efect în cazul celor doi soți.

Andrei Duban și-a încheiat numărul cu un monolog despre prostie care e foarte aplicabil în România.

“Andrei Duban chiar este omul care are acest talent de a spune bancuri”, a spus Florin Dumitrescu.

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Citește și: iUmor sezonul 12, 11 februarie 2022. Elena Albu a vrut să cânte versuri de la Paraziții pe muzică populară, dar Cheloo s-a enervat

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00.

În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 12, 20 februarie 2022. Chef Iosif Ștefănescu, roast-ul de neuitat pentru Florin Dumitrescu. Cum s-a "... Dragoș Stan merge în finala sezonului 12 iUmor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x