Antena Căutare

iUmor sezonul 12, 20 februarie 2022. Chef Iosif Ștefănescu, roast-ul de neuitat pentru Florin Dumitrescu. Cum s-a "răzbunat"

Chef Iosif Ștefănescu a venit la iUmor pentru a face un roast pe cinste adresat lui Chef Florin Dumitrescu, care e cel de-al patrulea jurat al acestei ediții.

iosif stefanescu la iumor sezonul 12 Galerie
Chef Iosif Ștefănescu a venit la iUmor pentru a face un roast pe cinste adresat lui Chef Florin Dumitrescu, care e cel de-al patrulea jurat al acestei ediții. | Antena 1

Chef Iosif Ștefănescu a povestit că Florin Dumitrescu e posibil să fi acceptat provocarea iUmor pentru adrenalină și distracție.

“Lui Florin îi plac provocările, așa cum îl cunosc eu”, spune Iosif Ștefănescu.

Iosif Ștefănescu a pășit în scenă, pregătit să stârnească hohote de râs cu roast-ul său usturător.

“Am venit aici să îl frig puțin, la foc mic, pe fructul pasiunii dintre Sorin Bontea și Cătălin Scărlătescu, (…) pe Florin…nu e cine credeți, e Florin Dumitrescu. (…) Bucătarul care crede că dacă știi să cureți și să toci niște verdeață ești artist”, spune Iosif Ștefănescu stârnind hohote de râs.

Chef Iosif Ștefănescu l-a luat la roast pe Chef Florin Dumitrescu la iUmor 2022

Chef Iosif a zis că a venit în această seară să își ia revanșa pentru fiecare dată când Chef Florin Dumitrescu l-a strigat Josephine.

“Și în seara asta s-a întâmplat”, a spus Iosif Ștefănescu.

“Această combinație superbă între Silvia Dumitrescu și 15 kilograme de purceluș de lapte mi-a spus și continua să îmi spună Josephine”, a mai completat Iosif.

Citește și: iUmor sezonul 12, 11 februarie 2022. Radu Giurcă i-a surprins pe jurați cu glumele sale, dar și cu dezvăluirile despre iubita sa

Chef Iosif Ștefănescu nu l-a iertat nicio secundă pe cel de-al patrulea jurat al ediției 2 iUmor din sezonul 12 și a spus că el este chef-ul care a scos sandvișuri cu pâine, atât de bun bucătar este.

“Ai găsit calea să vinzi pâine la suprapreț”, spune Chef Iosif Ștefănescu.

Celebrul bucătar și-a amintit că Florin Dumitrescu a publicat și două cărți de bucate, cu una în plus față de câte cărți a citit.

“Și sigur aia nu e de bucate, că la cum gătește…”, a mai menționat Iosif Ștefănescu.

Iosif Ștefănescu a decis să își și laude prietenul, spunând despre Florin că e o stâncă de om.

“Un fel de Cătălin Smărăndescu dacă era make-up artist”, a spus Chef Ștefănescu.

Iosif Ștefănescu a mai spus despre Florin Dumitrescu că este un familist convins, având o soție și 2 fetițe superbe, pe care le iubește enorm.

“Cât am fost în Greci o suna mai des decât îl suna pe Bontea”, a mai adăugat Iosif Ștefănescu.

“Gătește încă de când era copil și continuă să gătească ca unul”, a completat Iosif Ștefănescu.

Citește și: iUmor sezonul 12, 11 februarie 2022. Ana Maria Tiron a făcut un dans senzual într-un costum de sumo gonflabil

La final, Iosif i-a mulțumit lui Florin Dumitrescu pentru prietenie și a spus că este foarte mândru de el.

“Noi am stat în Grecia împreună 48 de zile. El a fost omul care cumva ne-a ajutat să depășim multe, multe, multe momente grele”, a adăugat Florin Dumitrescu.

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00.

În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 12, 20 februarie 2022. Bogdan Vandici, "cuțit în spate" pentru Chef Florin Dumitrescu în timpul ... iUmor sezonul 12, 20 februarie 2022. Andrei Duban, unul dintre cei mai talentați actori la spus bancuri, îi surprinde pe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x