Antena Căutare

iUmor sezonul 12, 20 februarie 2022. Toma Alexandru, număr de stand-up de excepție: "M-am pus în patru labe"

Celebrul comedian Toma Alexandru a intrat în scena iUmor, pregătit cu un număr special de stand-up, gata să stârnească râsete.

toma alexandru la iumor sezonul 12 Galerie
Celebrul comedian Toma Alexandru a intrat în scena iUmor, pregătit cu un număr special de stand-up, gata să stârnească râsete. | Antena 1

Toma Alexandru a urcat pe scena iUmor în sezonul 12, cu glumele la el, pregătit să impresioneze publicul. De cum l-a văzut intrând în scenă, cel de-al patrulea jurat, chef Florin Dumitrescu, a spus că Toma e cel mai deștept dintre stand-uperi.

Toma și-a început numărul într-un fel apoteotic, cu un citat de Ioana D’Arc, în ultimele momente ale vieții sale, care se tânguia de durere.

Toma a venit cu povești despre un accident provocat de pisici la iUmor 2022

“Pentru cine nu știe, Ioana D’Arc a fost bucătar la Chefi la cuțite. S-a ars”, a completat Toma.

Incidentul recent care l-a supărat pe Toma a fost că și-a găsit mașina zgâriată în parcare: "Ăla nu a mai intrat în casă de cât și-a sucit cheia în mașina mea. Era praf făcută”, spune Toma.

Citește și: iUmor sezonul 12, 11 februarie 2022. Petre Calibulea este profesorul care a vrut să facă stand up tragedy. Ce au zis jurații

El are o teorie despre toată treaba cu zgăriatul mașinii, mai ales că I s-a întâmplat de două ori.

“Nu știam nici măcar la ce poliție trebuia să mă duc. M-am oprit la prima poliție care mi-a ieșit în cale. Poliția de hoți”, spune Toma, stârnind hohote de râs.

După ce a stat la o coadă foarte lungă, a mai avut de așteptat 2 ore până venea polițistul. El și-a dt seama că ar fi putut să fi fost vorba de o pisică fugărită de câini care s-a refugiat pe capota mașinii sale.

“I-am expus teoria mea cu pisica, cu câinii cu cancer pulmonar, mai ales că i-am și exemplificat”, a povetsit Toma.

Polițistul l-a sfăuit să meargă la accidente și să îl convigă că tocmai s-a întâmplat accidentul pentru a primi constatarea. După ce a scris declarația, Toma a aflat că trebuie să deseneze și schița accidentului: "Eu nu știu să desenez câini de sus", a zis Toma.

Comediantul a povestit și despre iubita lui și cum se înțeleg de când stau împreună. El a trebuit să o ducă la aeroport pentru că Georgiana urma să plece pentru scurt timp din țară, dar se pare că nu se grăbea să ajungă la timp.

Citește și: iUmor sezonul 12, 11 februarie 2022. Zora Van der Blast a făcut show cu „posteriorul de oțel”. Cu ce a uimit juriul

“Eu dacă am avion la 10 jumate dimineața, eu la 9 seara sunt în aeroport. Eu tre să văd avionul ăla construindu-se ca să plec cu el”, a povestit Toma.

Povestea lui extrem de haioasă a strânit hohote de râs în rândul juraților și al publicului: “Omul ăsta a avut un număr foarte mișto și este de o inteligență, este absolut fermecător”, a zis Mihai Bendeac la sfârșitul numărului.

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00.

În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

Florin Dumitrescu, al patrulea jurat iUmor de astăzi, va fi luat la roast de bucătarii Iosif Ștefănescu și Bogdan Vandic... iUmor sezonul 12, 20 februarie 2022. Oana Damaschin, glume despre greutățile vieții de mămică. Cheloo: “Subiect infertil...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x