Antena Căutare

iUmor sezonul 12, 20 martie 2022. Alina Rîbu, corporatista care i-a impresionat pe jurații iUmor. “Cele mai gingașe glume"

Alina Rîbu a revenit la iUmor și de această dată e pregătită să facă show.

alina rîbu la iumor sezonul 12 Galerie
Alina Rîbu a revenit la iUmor și de această dată e pregătită să facă show. | Antena 1

Alina Rîbu a mai participat la iUmor în sezonul 8, imediat după ce născuse și se afla în concediu de creștere a copilului.

Pe atunci, concurenta iUmor a povestit despre experiența de a fi proaspătă mămică și spune că multe alte mămici din comunitatea ei au apreciat tot ce a zis ea în sezonul 8 iUmor. Astăzi, Alina a spus că nu vine cu așteptări prea mari, dar de această dată spune că nu va mai vorbi despre viața de mămică.

Alina a intrat în scenă copleșită de emoții, dar s-a bucurat să vadă că jurații au recunoscut-o. Concurenta a vorbit despre faptul că a lucrat de acasă în ultima vreme și nu prea i-a convenit.

Alina Rîbu a venit cu glume despre corporatiști

“N-o să fie valabil nici că nu trebuie să uiți de unde ai plecat pentru că oricum nu mai plecăm nicăieri”, spune Alina Rîbu.

Alina a spus că e greu să lucrezi de acasa, în special când ai copii.

Citește și: iUmor sezonul 12, 13 martie 2022. Sethward Păunul i-a pus pe fugă pe jurați: „N-ai cum să nu-l apreciezi”

“Ca să mai socializeze și ei, părinții au înființat Clubul Colicilor Anonimi”, a povestit Alina.

Concurenta iUmor a vorbit despre toate schimbările pe care le-am experimentat cu toții în cei doi ani de pandemie.

“Distanța a devenit cumva model de referință. Paradoxal acum suntem mult mai aproape de relațiile la distanță”, a mai zis Alina.

În această perioadă incertă totul a trecut în online și pe lângă TikTokeri, a crescut și numărul celor care fac podcast-uri. Alina i-a numit miriapodcasters.

“În sfârșit avem o femeie inteligentă la iUmor. Aplauze”, a zis Cheloo.

Alina a spus că ea nu e în pas cu tehnologia și se simte ca un moldovean care e condus de un iPhone.

Jurizare Alina Rîbu în sezonul 12 iUmor

Cheloo i-a spus că e foarte simpatică și a întrebat-o dacă e corporatistă, iar Alina i-a răspuns că da.

“Alina, se vede că nu ai legătură cu treaba asta. Se vede că ești o corporatistă. Părea că urmăresc un fel de TedX sau în același timp un fel de meeting din-ăsta într-o companie în care cineva prezintă niște lucruri”, i-a spus Mihai Bendeac concurentei iUmor.

Citește și: iUmor sezonul 12, 13 martie 2022. Darisian Ștefan Luncanu i-a impresionat pe jurați cu numărul său de magie dar și cu energia sa

Cu toate acestea, Mihai i-a zis că apreciază că a încercat să facă stand-up și a felicitate-o pentru curaj.

“Mie mi-au plăcut multe din poantele pe care le-am auzit”, a spus Delia.

“Cele mai gingașe glume pe care le-am auzit”, a mai completat Mihai.

“Cred că ești un om deștept și m-a bucurat energia cu care ai urcat pe scenă. S-a văzut că ești o persoană luminoasă așa și destul de deschisă”, a zis Micutzu.

Alina Rîbu a primit 2 X LIKE de la jurații iUmor.

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00.

În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 12,20 martie 2022. Antonio Vito, “cantorsionistul” care i-a surprins pe toți.“Eu tot speram că e un începu... iUmor sezonul 12, 20 martie 2022. Octavian Vînău revine la iUmor, dar fără noroc. “Tu ești conștient că ai venit cu banc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x