Antena Căutare

iUmor sezonul 12, 20 martie 2022. Radu Pietreanu, roast-ul care l-a surprins pe Micutzu. “Fără Bendeac nu ajungea pe televizor”

Radu Pietreanu, celebrul artist de comedie, a venit la iUmor pentru a-l lua la roast pe Micutzu.

radu pietreanu la iumor sezonul 12 Galerie
Radu Pietreanu, celebrul artist de comedie, a venit la iUmor pentru a-l lua la roast pe Micutzu. | Antena 1

Înainte ca Radu Pietreanu să intre în scenă, Micutzu a spus că e sigur că niciun prieten apropiat de-al său nu a acceptat provocarea de a veni la iUmor să îl ia la roast, nici măcar dacă ar fi fost plătiți. Micutzu nici măcar nu bănuia că Radu Pietreanu va fi cel care face întreaga sală să râdă.

“Am aflat că nimeni nu a vrut să îmi facă roast”, a zis Micutzu, mulțumindu-le prietenilor săi care au refuzat invitația.

Micutzu a rămas surprins să îl vadă pe Radu Pietreanu și l-a ascultat, fiind curios ce glume acide urmau. Radu Pietreanu, sigur pe el, a spus că și-a învățat în mare parte textul pe de rost și e pregătit să stârnească hohote de râs.

Radu Pietreanu, roast-ul care a stârnit hohote de râs

“Am venit cu foi. Cum era să vin cu textul învățat? Însemna să îl flatez”, a zis Radu Pietreanu.

Micutzu spune că spectacolele celor de la Vacanța Mare, Doru Octavian Dumitru și Divertis au fost cele care au insăirat o generație întreagă de stand-upperi.

Citește și: Darisian Ștefan Luncanu este al cincilea finalist iUmor

Radu a arătat că s-a documentat, știa de unde vine Micutzu, știa că e din Focșani, un oraș mare, pe statura comediantului.

“Nu știu dacă atunci când erai mic erai la fel de mare, dar știu că atunci când ai plecat din Focșani a rămas un loc gol pe harta Vrancei”, a spus Radu Pietreanu.

Artistul a vorbit despre începuturile carierei lui Micutzu și despre cum era el ca elev la școală și apoi la Facultatea de Actorie.

“Dacă juca atât cât mânca, își cerea scuze Shakespeare că a scris prea puține piese”, zice Radu Pietreanu.

El a mai subliniat că Micutzu a devenit cunoscut de la Băieți de Oraș, În Puii Mei și iUmor, și toate acestea I se datorează lui Mihai Bendeac care l-a inclus în aceste proiecte.

“Fără Bendeac nu ajungea pe televizor, vă spun”, a adăugat Radu Pietreanu.

Radu i-a spus că, lăsând glumele laoparte, îl apreciază foarte mult. Apoi i-a încurcat foaia cu roast-ul destinate lui Alexandru Arșinel.

“Le mai încurc, sunt bătrân”, s-a scuzat Radu, stârnind hohote de râs în rândul juraților.

Citește și: iUmor sezonul 12, 13 martie 2022. Angelo Popescu l-a adus pe scenă pe Tony Montana: „E unul dintre cei mai buni actori din țară”

Actorul de la Vacanța Mare a vorbit și despre perioada în care toată lumea spunea despre Micutzu că a slăbit.

“M-am dus la el la spectacol să văd cu ochii mei și într-adevăr. Slab. (…) Când am auzit că ai slăbit 50 kg, eu m-am gândit la crimă”, a mai zis Radu Pietreanu referindu-se la numărul de stand-up al lui Micutzu.

Radu Pietreanu a povestit și de ce a venit să își plătească datoria cu vârf și îndesat, după ce la vizitat pe Micutzu la Barber Shop.

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00.

În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 12, 20 martie 2022. Radu Valahu, sportivul cu glume savuroase. “Trei huse auto mi-au trebuit pentru costum... iUmor sezonul 12, 20 martie 2022. Doina Teodoru, în rolul Renatei, l-a luat la roast pe "soțul" ei, Micutzu. R...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x