Antena Căutare

iUmor sezonul 12, 26 aprilie 2022. Luis Stan a venit cu un platouaș-surpriză pentru Delia. Bendeac: "Până și eu știu cine "

iUmor sezonul 12, 26 aprilie 2022. Luis Stan, celebru pe TikTok datorită replicilor spumoase și a atitudinii dezinhibate, a venit cu un pltaouaș special pentru Delia, sărbătorita de la filmări.

luis stan imbracat in sacou albastra si pantaloni negri sta pe scena iumor in fata juriului Galerie
Luis Stan, celebru pe TikTok, i-a făcut Deliei o surpriză la iUmor 2022 | Antena 1

Ediția din 26 aprilie 2022 a emisiunii de divertisment iUmor a fost filmată de ziua Deliei. Cu această ocazie, producătorii și colegii de la Antena 1 i-au pregătit juratei câteva surprize memorabile. Printre ele s-a numărat și apariția pe scena iUmor a celebrului Luis Stan, star pe TikTok.

Luis Stan a pășit în platou... cu un platou plin de bunătăți pentru Delia. Bărbatul este cunoscut pe rețelele de socializare pentru replicile unice pe care le spune, dar și pentru restaurantul tău, în care pregătește platouri bogate și îi servește personal de clienți.

Citește și: Ovidiu Stan, TikTok-erul care face furori cu one-liner-ele sale, a venit la iUmor: “Mai vrem una!”

"La mulți ani, domnișoara Delia!", i-a urat Luis Stan, care a și făcut cele câteva mișcări celebre de tip "boala copiilor", care i-au adus popularitatea pe TikTok. Jurata a scos repede telefonul și a vrut să filmeze momentul în care primește cadoul sub formă de mici, cârnați, pastramă și friptură la grătar.

Luis Stan, invitat special pentru a-i face o surpriză Deliei la iUmor 2022

Delia și Mihai Bendeac au povestit în cadrul testimonialelor de la iUmor că Luis Stan este una din plăcerile lor vinovate de pe TikTok și că filmulețele postate de el le apar destul de frecvent pe pagină. Încântat de apariția lui pe scenă, Bendeac a sperat chiar că bărbatul a pregătit un moment de concurs.

"Nu e număr!", a specificat Badea, fără să știe că Luis Stan urma să facă totuși spectacol cu câteva replici scurte, tipice stilului său flamboaiant. "Când am intrat aici m-am și speriat un pic, credeam că sunt la balamuc total", a glumit bărbatul.

Citește și: Fachirul din Periș, număr periculos la iUmor. ATENȚIE! Nu încercați asta acasă!

Schimbul de replici dintre el și Bendeac a stârnit amuzamentul celor din jur, cu excepția lui Cheloo, care a evitat să privească momentul și s-a concentrat pe colegii de la masa juriului.

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00.

În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 12, 24 aprilie 2022. Andrei Mihăilescu, zis și „Maluma de România”, a încercat să facă show cu un număr de... iUmor sezonul 12, 24 aprilie 2022. Cristian Grigorescu a vrut să facă stand up, dar l-a pus pe fugă pe Mihai Bendeac...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x