Antena Căutare

iUmor sezonul 12, 26 aprilie 2022. Vlad Barbu i-a convins pe jurați cu glumele lui: "Cred că ar trebui să ajungă în finală!"

iUmor sezonul 12, 26 aprilie 2022. Cu o statură impunătoare și glumele la purtător, vâlceanul Vlad Barbu i-a convins pe jurați și i-a făcut să-și dorească să-l revadă pe scena emisiunii.

vlad barbu imbracat in hanorac negru si pantaloni negri tine microfonul in mana si gesticuleaza în fata juriului pe scena de la iumor Galerie
Vlad Barbu i-a convins pe toți cei patru jurați iUmor că merită o șansă să meargă mai departe în competiție | Antena 1

În vârstă de 26 de ani, Vlad Barbu a venit la iUmor să prezinte câteva glume despre Vâlcea și viața lui de student. În câteva secunde, el a captat atenția juriului și a convins prin prezență de spirit și umor: "Cred că ar trebui să ajungă în finală că e un tip foarte talentat", a spus Maria Popovici, câștigătoarea sezonului 2 iUmor și a patra jurata a ediției.

Tânărul de 26 de ani a primit reacții pozitive și de la Mihai Bendeac, care i-a spus că și din punctul lui de vedere s-a descurcat bine, dar că ar fi trebuit să pregătească un moment puțin mai lung: "Îmi place foarte mult de tine. Am avut senzația că exact în momentul în care s-a încălzit și a început să meargă... mai mergea un pic, bă! Vrei să mai continui un pic?"

Citește și: Reacția lui Mihai Bendeac după "show-ul" făcut de sportiva Andreea Prisăcariu. Ce a declarat juratul iUmor

Vlad Barbu a spus "pas", dar a primit aprobarea Deliei, care s-a arătat convinsă că mai sunt ocazii în semifinală și finală pentru a-l revedea pe concurent.

Vlad Barbu, glume despre viața de student la iUmor sezonul 12. A luat 4 Like-uri dintr-o lovitură

Concurentul din Vâlcea a cucerit juriul de la iUmor cu poveștile despre viața de student la o facultate unde predomină fetele: "Am fost Limbi Străine și Limbi Străine e o facultate de fete. Sunt foarte multe fete, puțini băieți."

"Ca băiat într-o facultate de fete m-am simțit ca atunci când m-am dus cu taica-miu să-mi iau jucării prima oară: nu asta că e prea scumpă, nu asta, că are prea mult plastic, nu asta că s-a jucat Adi cu ea înainte...".

Jurații s-au amuzat, iar Maria Popovici l-a recunoscut după ce l-a mai văzut în oraș, unde a deschis diferite numere de stand-up comedy pentru colegi de breaslă cu mai multă experiență și vechime în domeniu.

Citește și: Doina Teodoru, în rolul Renatei, l-a luat la roast pe "soțul" ei, Micutzu. Reacția juratului

Ce a avut însă de spus Cheloo despre "tânăra sperență" care a venit la iUmor să se afirme? "În primul rând aplauze, am crezut că ești invitat special, de-aia mă pregăteam să tac", a mărturisit înainte să-i dea un Like.

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00.

În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 12, 26 aprilie 2022. Formația Generic, surpriză specială pentru ziua Deliei. Reacția juratei când i-a văzu... iUmor sezonul 12, 24 aprilie 2022. Igor Cepoi, prima încercare de stand-up în limba română: "Măcar un bunel ai spăl...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x