Antena Căutare

iUmor sezonul 12, 27 februarie 2022. Amalia Năstase, glume usturătoare despre gusturile Anei Morodan. “Este în semiton cu moda"

Amalia Năstase a intrat în scenă și i-a luat prin surprindere pe jurații iUmor, în sezonul 12.

amalia nastase la iumor sezonul 12 Galerie
Amalia Năstase a intrat în scenă și i-a luat prin surprindere pe jurații iUmor, în sezonul 12. | Antena 1

Amalia Năstase a venit la iUmor ca să o ia la roast pe Ana Morodan, care îi este o prietenă dragă. Amalia a povestit în culise că prietena ei are un suflet enorm, care, din păcate, e închis într-o carapace.

“Ea este un om foarte călit în ale vieții și are atâtea straturi încât e greu să intru eu până în mijlocul ăla al ei sensibil”, spune Amalia.

Amalia Năstase s-a luat de fizicul Anei Morodan

Pe scenă, Amalia s-a pregătit cu glume usturătoare: “Morodan este una dintre cele mai de succes bloggerițe din România. Asta dacă ai descoperit pentru prima oară azi internetul”, a zis Amalia, stârnind hohote de râs.

Amalia i-a amintit Anei de copilărie și de faptul că mergea des în vizită la bunica ei, apoi i-a amintit de pasiunile pe care le avea în copilărie.

Citește și: iUmor sezonul 12, 20 februarie 2022. Tomas Nistorov, număr de circ fenomenal. "Ești cel mai echilibrat tânăr pe care îl știu"

“Când era mică a cântat la vioară. S-a identificat atât de mult cu instrumental încât a devenit o coardă”, a spus Amalia.

Ea a amintit și de faptul că Ana Morodan a terminat Facultatea de Drept și a fost avocat. Apoi a prezentat emisiunea Nuntă cu scântei.

“Este mereu în semiton cu moda. Parcă se îmbracă de la Milano pentru că atunci când o vezi te-apucă mila, no?”, a mai adăugat Amalia Năstase.

De asemenea, Amalia a mai povestit că motivul pentru care nu știe nimeni nimic despre bărbații cu care umblă ea este pentru că Ana îi omoară, folosind cea mai secretă armă a ei, și anume șervețelele demachiante.

Ce spune Amalia Năstase despre apelativul preferat al Anei Morodan

“Datorită Anei Morodan Academia Română se gândește să introducă apelativul “fă” ca apelativ de politețe. Ea a început să folosească acest apelativ din obișnuință”, a spus Amalia Năstase, stârnind ropote de râs.

“I se mai spune Contesa Digitală, lucru ce îi descrie perfect viața sexuală”, a mai adăugat Amalia.

Citește și: iUmor sezonul 12, 20 februarie 2022. Bogdan Vandici, "cuțit în spate" pentru Chef Florin Dumitrescu în timpul unui roast acid

Amalia a zis că recunoaște că a venit să spună lucruri foarte frumoase despre Ana, dar nu se poate abține. Ea a vorbit și despre fizicul Anei, care a slăbit enorm și are o siluetă suplă, dar și despre intervențiile estetice și reușita medicului ei estetician.

“E doar medic, nu e și magician”, a mai spus vedeta.

“E un om care spune ce gândește tare și răspicat și fără filtre, asta pentru că le-a folosit pe toate la Instagram ”, a adăugat Amalia Năstase.

“Am murit, deci am murit”, a zis Ana la sfârșitul roast-ului Amaliei.

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00.

În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 12, 27 februarie 2022. Radu Pietreanu a cântat Imnul Hoților. “A reușit omu ăsta să mă eviscereze de râs”... iUmor sezonul 12, 27 februarie 2022. Jorge, roast de zile mari pentru Ana Morodan. “A apărut în sfârșit adevăratul Jorge...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x