Antena Căutare

iUmor sezonul 12, 27 februarie 2022. Simona Mereu, dansul twerk care i-a vrăjit pe jurații iUmor.“Doamne, ce frumoasă e!”

Simona Mereu a venit la iUmor în sezonul 12 pentru a le demonstra juraților ce abilități de dans are.

simona mereu la iumor sezonul 12 Galerie
Simona Mereu a venit la iUmor în sezonul 12 pentru a le demonstra juraților ce abilități de dans are. | Antena 1

Simona Mereu, concurenta iUmor, a urcat pe scenă încrezătoare și a anunțat că a venit să facă show în sezonul 12 iUmor, dorind să îi impresioneze pe cei patru jurați.

“În seara asta am venit să creăm controverse. Am venit să dansăm, alături de prietenele mele. Aici ne-a adus universul”, a zis Simona.

Simona Mereu, dansul cu care a fermecat pe toată lumea. Ce e twerk-ul

Simona a povestit că ea a colaborat cu Delia pentru videoclipul piesei “1, 2, 3, 4” și a avut parte de foarte mult hate atunci pentru că a dansat semi-dezbrăcată.

Simona a intrat în scenă alături de prietenele ei, toate fiind îmbrăcate sumar, cu posteriorul la vedere și a demonstrat că are abilitatea să fie dirijor, dar într-un mod aparte.

Citește și: iUmor sezonul 12, 20 februarie 2022. Tomas Nistorov, număr de circ fenomenal. "Ești cel mai echilibrat tânăr pe care îl știu"

Concurenta iUmor dirija dansurile colegelor sale care erau întoarse cu spatele la jurați și își mișcau șoldurile lasciv.

Mihai Bendeac nu putea să nu remarce cât e de frumoasa noua concurentă.

“Doamne, ce frumoasă e, Doamne!”, a spus juratul iUmor.

Fetele s-au coordonat atât de bine încât dansul lor cu spatele i-a hipnotizat pe jurați, în special pe Mihai Bendeac.

“Simona Mereu, această fată frumoasă care dansează superb și care l-a dat peste cap pe maestro. Cred că s-a îndrăgostit un pic”, a zis Delia despre talentata concurentă.

Fetele au dansat energic, iar publicul le-a aplaudat și admirat.

Jurizare Simona Mereu la iUmor 12. Mihai Bendeac, cucerit de frumusețea concurentei

Delia i-a spus Simonei că se bucură să o vadă la iUmor.

“Ești super talentată, ești cumva cea mai bună în treaba asta. Ai un om aproape îndrăgostit”, a mai adăugat jurata iUmor.

Citește și: iUmor sezonul 12, 20 februarie 2022. Dragoș Stan a agitat spiritele. Delia: "Când prinde pe cineva, îl toacă mărunt"

“S-a îndrăgostit iară? A patra oară pe ziua de azi”, a zis Ilona Brezoianu în culise.

“Foarte tare, mișto funduri și foarte fain ce ați făcut. Sunteți super curoajoase”, a zis Ana Morodan.

Mihai Bendeac s-a lăudat și el cu posteriorul său.

“Dintre toți bărbații din țara asta, am de departe cel mai superb posterior. Aș dori dacă se poate să arunci o privire, să îți dai o părere”, a zis Mihai Bendeac.

Juratul Mihai Bendeac a spus că nu mai caută umor, ci spectacolul și a avut parte de acest lucru.

“A fost un număr de twerk sportiv”, a zis Cheloo.

Simona Mereu a primit 3 X LIKE de la jurații iUmor.

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00.

În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 12, 27 februarie 2022. Alessandro Politi, numărul de magie haios. “Mi s-a părut absolut delicios”... iUmor sezonul 12, 27 februarie 2022. Radu Pietreanu a cântat Imnul Hoților. “A reușit omu ăsta să mă eviscereze de râs”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x