Antena Căutare

iUmor sezonul 12, 27 martie 2022. Antonina Galoseeva, dansul lasciv care i-a fermecat pe jurați. "Ce faci tu este artă pură”

Antonina Galoseeva a venit la iUmor pentru a face o demonstrație de talent, în sezonul 12. Dansul ei i-a fermecat pe toți.

antonina galoseeva la iumor sezonul 12 Galerie
Antonina Galoseeva a venit la iUmor pentru a face o demonstrație de talent, în sezonul 12. Dansul ei i-a fermecat pe toți. | Antena 1

Antonina Galoseeva a revenit la iUmor pentru a demonstra că dansează spectaculos. Chiar dacă nu vorbește perfect română, concurenta iUmor a lăsat trupul ei să vorbească pentru sine.

Frumoasa concurentă a purtat o ținută sexy și a început să danseze. Delia, Cheloo și Mihai Bendeac s-au bucurat să o revadă. Antonina a mai venit la iUmor în sezonul 7.

“Noi nu am putut să ne împotrivim eventualei reîntoarceri cu același subiect, evident”, spune Cheloo.

Antonina Galoseeva, dansul care a atras atenția tuturor

Antonina a dansat lasciv, fiind acoperită cu praf de cretă colorat, iar acest lucru a făcut momentul și mai spectaculos.

Citește și: iUmor sezonul 12, 13 martie 2022. Alexandru Banciu, număr de roast pentru Monica Bîrlădeanu

Jurații au rămas cu gura căscată când au văzut ce mișcări făcea concurenta iUmor, iar publicul o aclama.

“Antonina făcea un dans sexy de bar de noapte, dar îl făcea atât de fantastic încât devenea performanță. Jos pălăria!”, spunea Carmen Tănase.

Antonina s-a tăvălit pe masa acoperită cu cretă colorată.

“A fost un număr extraordinar de interesant care ne-a captat atenția din prima până în ultima secundă”, spune Cheloo.

Jurizare Antonina Galoseeva la iUmor sezonul 12

“Da, ăsta e show”, a zis Carmen Tănase.

Carmen Tănase a fost curioasă cum poate să stea pe tocuri de 20 de cm, iar Antonina a povestit că are exercițiu de 9 ani. Concurenta iUmor e campioana Ucrainei la twerk de patru ori.

Citește și: iUmor sezonul 12, 13 martie 2022. Fratele Monicăi Bîrlădeanu, Petru Bîrlădeanu, număr de roast pentru sora lui

“Momentul tău este unul genial, iar ce faci tu este artă pură”, spune Delia.

“Nu căutați că nu este niciun pic de umor în numărul acesta, însă viața e scurtă, ziua a fost destul de lungă. Un pic de bucurie și faptul că ne clătim ochii ne ajută foarte mult”, a zis Mihai Bendeac.

“Să știi că astăzi am simțit emoție de parcă nu ne-am fi văzut niciodată. Vreau să îți spun că acest moment artistic excepțional, cu accente de tâmplărie, dulgherie, este pe sufletul meu și m-am simțit ca o carie de lemn într-un stejar putrezit”, i-a zis Cheloo concurentei iUmor.

Antonina a primit 4 X LIKE de la jurații iUmor.

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00.

În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 12, 27 martie 2022. Marius Avramescu, numărul de stand-up care aproape l-a adormit pe Cheloo. Ce s-a întâm... iUmor sezonul 12, 27 martie 2022. Maia Morgenstern, roast-ul emoționant care a adus lacrimi în ochii lui Carmen Tănase....

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x