Antena Căutare

iUmor sezonul 12, 27 martie 2022. Rodica Mandache, roast-ul lipsit de hate despre Carmen Tănase. "Sunt aici pe post de cârjă"

Rodica Mandache a venit la iUmor în sezonul 12 pentru a face un roast de senzație la adresa prietenei sale, Carmen Tănase.

rodica madache la iumor sezonul 12 Galerie
Rodica Mandache a venit la iUmor în sezonul 12 pentru a face un roast de senzație la adresa prietenei sale, Carmen Tănase. | Antena 1

Cea de-a patra jurată din această seară, Carmen Tănase, era pregătită să fie luată la roast de apropiații ei. Rodica Mandache, una dintre cele mai mari actrițe din România, a venit la iUmor pentru a face glume pe seama lui Carmen Tănase.

“Ea este atât de specială. E un om cu un suflet bun, o actriță uluitoare de umor. (…) În clipa când apărea, lua teatrul foc”, a spus Rodica Mandache despre Carmen Tănase.

În această seară Rodica Mandache a spus că e un fel de cârjă, un sprijin pentru celebra actriță Carmen Tănase.

Rondica Mandache, roast-ul lipsit de hate la adresa lui Carmen Tănase

“Între noi, viperele, trebuie să fie cineva mai bun”, a mai spus Rodica Mandache.

Cheloo i-a cerut Rodicăi Mandache să spună și ceva de rău despre Carmen Tănase pentru că toată lumea care a venit în această seară a spus numai de bine.

Citește și: iUmor sezonul 12, 20 martie 2022. Radu Pietreanu, roast-ul care l-a surprins pe Micutzu. “Fără Bendeac nu ajungea pe televizor”

“Sunt așa de multe că mai bine nu le spun acuma”, a adăugat marea actriță.

Rodica Mandache a povestit că ea o știe pe Carmen drept o persoană foarte agitate, care se liniștește doar atunci când vede un cățel.

“Se enervează întotdeauna împotriva logicii și asta îmi place. Nu are dreptate de foarte multe ori atunci când spune că are dreptate”, a mai zis Rodica Mandache.

“Haideți, doamnă, știu că nu vorbiți serios. Haideți cu dușmănia!”, a insistat Cheloo.

Atunci Rodica Mandache a povestit un episod cu Carmen Tănase care a spus că nu se mai roagă să slăbească, ci speră să se îngrașe o altă colegă de-a ei de la teatru.

“Aș vrea Elvira să fie obeză. Mâine”, a spus Carmen Tănase.

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Citește și: iUmor sezonul 12, 20 martie 2022. Doina Teodoru, în rolul Renatei, l-a luat la roast pe "soțul" ei, Micutzu. Reacția juratului

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00.

În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 12, 27 martie 2022. Nea Marin, roast-ul blând despre Carmen Tănase. "Nu știu de ce nu au venit răutăț... iUmor sezonul 12, 27 martie 2022. Doinița Oancea, roast-ul de zile mari care a stârnit hohote de râs. “Ce faci, măi mămi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x