Antena Căutare

iUmor sezonul 12, 6 martie 2022. Claire și Antho, cuplul care a făcut un show de senzație. “A fost cel mai bun moment al serii”

Claire și Antho vin din Paris și au venit la iUmor să își demonstreze talentul. Cei doi actori formează un cuplu și în viața reală, de aproximativ 4 ani.

claire si antho la iumor 12 Galerie
Claire și Antho vin din Paris și au venit la iUmor să își demonstreze talentul. Cei doi actori formează un cuplu și în viața reală, de aproximativ 4 ani. | Antena 1

Claire și Antho au povestit că relația lor nu a fost încă oficializată, iar Claire așteaptă să fie luată de soție. Antho s-a prefăcut pentru o secundă ca avea plănuită o cerere în căsătorie. Antho a spus că dacă vor câștiga iUmor, el are de gând să îi cumpere iubitei sale un inel de logodnă.

Tânărul cuplu a intrat în scenă, iar Claire se comporta ca o vedetă, în timp ce Antho era cel care avea grijă ca imaginea ei să arate impecabil.

Claire și Anton au făcut un show de senzație pe scena iUmor

Claire și Antho au pregătit o număr de actorie și dans care va fi filmat din 2 unghiuri. Cei doi au avut o camera doar pentru ei, unde s-au filmat și părea că Antho îi controlează mișcările de dans ale lui Claire. Publicul a rămas impresionat de rezultat.

Citește și: iUmor sezonul 12, 27 februarie 2022. Alessandro Politi, numărul de magie haios. “Mi s-a părut absolut delicios”

Aceștia au aplaudat furtunos și au râs cu poftă la sceneta lor. Cei doi actori s-au simțit confortabili pe scenă și au lucrat impecabil împreună.

“Mamă, ce frumos!”, a spus Ilona din culise.

“A fost cel mai bun moment al serii”, a zis Delia în culise.

Jurizare Claire și Antho la iUmor sezonul 12

Claire și Antho i-au impresionat atât de tare pe jurați încât Mihai Bendeac și Delia s-au ridicat în picioare și i-au aplaudat furtunos.

“Mi se pare că nivelul de precizie pe care un astfel de număr îl necesită este absolut fabulous și vă mulțumesc din tot sufletul că am avut ocazia să vedem în fața noastră așa ceva. Este impresionant”, a zis Mihai Bendeac.

Citește și: iUmor sezonul 12, 27 februarie 2022. Simona Mereu, dansul twerk care i-a vrăjit pe jurații iUmor.“Doamne, ce frumoasă e!”

Mihai Bendeac a spus că și-ar dori să aibă posibilitatea să vadă mai des astfel de numere, dar se pare că lumea actoriei e diferită.

“Începe să îmi fie rușine de noi ca și industrie. (…) Ei doi, o bucurie”, spune Mihai Bendeac.

“Felicitări, mi se pare că ați avut cea mai sweet formă de artă. (…) Și cum te poți juca cu treaba asta e absolut splendid. Cred că cel puțin unul dintre voi e dansator de profesie la bază. Ai încercat foarte bine să ții pasul cu ea”, le-a spus Delia.

“Mi-a plăcut coordonarea voastră, creativitatea voastră, felul grațios în care ați plutit și ați condus toată acțiune. Faptul că v-ați jucat foarte mult, dar nu v-ați luat în serios”, a zis Răzvan Exarhu.

“E un număr de umor acceptabil, dar cel puțin ne-ați readus la viață”, le-a transmis Cheloo.

Claire și Antho au primit 4 X LIKE de la jurații iUmor.

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00.

În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 12, 6 martie 2022. Bogdan Horga, actorul care a făcut comedie în rime.“Era un număr naftalinos”... iUmor sezonul 12, 6 martie 2022. Luciana Susan, fana lui Mihai Bendeac a venit cu un număr de umor de pe altă planetă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x