Antena Căutare

iUmor sezonul 12, 8 mai 2022. Monica Bîrlădeanu, roast-ul elegant cu care și-a luat revanșa. „Nimeni nu a fost cu adevărat iertat”

În cea de-a 13-ea ediție iUmor, e timpul ca vedetele care au avut rolul de cel de-al patrulea jurat să facă roast la adresa lui Mihai Bendeac, a Deliei și a lui Cheloo. Monica Bîrlădeanu a urcat pe scena iUmor cu replicile tăioase la purtător.

monica barladeanu roast la iumor Galerie
Monica Bărlădeanu a urcat pe scena iUmor în ediția 13 din sezonul 12 pentru un roast de zile mari la adresa juriului. | Antena 1

Monica Bîrlădeanu a venit la iUmor din nou după ce a ocupat poziția de jurată în acest sezon. De această dată, Monica Bîrlădeanu a venit să își ia revanșa.

Monica Bîrlădeanu a fost la iUmor în sezonul 12, ediția de pe 13 martie și a cucerit pe toată lumea cu eleganța ei, dar și cu simțul umorului. Frumoasa actriță a strălucit la propriu și la figurat și a „încasat” glumele cu zâmbetul pe buze.

Deși a venit pregătită cu „roast-ul terapie” pentru Mihai Bendeac, vedeta a avut o surpriză când a ajuns pe scenă. În cea de-a 13-a ediție, a apărut o schimbare la masa juriului pentru că Mihai Bendeac a fost înocuit de Dan Badea. Ea a adaptat textul pe loc și a chiar a găsit câteva asemănări între Mihai Bendeac și Dan Badea.

Monica Bârlădeanu, roast-ul elegant care a stârnit hohote de râs printre jurați

Ce ați făcut, fraților?! Aveam material de pshioterapie, dar dacă vrei...mă ofer. N-ai probleme în căsnicie, nimic?”, i-a spus ea în începutul numărului lui Dan Badea. „Vrei să vin să-ți pup picioarele”, a răspuns el pentru a-i da senzația că la masa juriului este Mihai Bendeac.

Citește și: iUmor sezonul 12, 1 mai 2022. Mihai Alexandru,partenerul Iuliei Albu,roast senzațional.“Sunt cocoșul care lipsea din viața Iuliei"

Monica Bîrlădeanu a rememorat ediția în care a fost invitat special și a dezvăluit că în urma participării în juriu iUmor a avut o revelație. „Din afară, lucrurile se văd greșit. Mihai nu pupa concurentele, el le salva viețile”.

„Imediat după numărul lui m-a întrebat dacă m-am supărat, apoi a venit în pauză să își ceară scuze. Eu l-am îmbrățișat, i-am zis că e ok, ca sunt convinsă că nu e primul număr după care își cere scuze toată seara”, a spus Monica Bîrlădeanu despre roast-ul lui Alexandru Banciu la adresa ei.

„Frati-miu a avut vreo 10 glume geniale. Ar fi avut el mai multe, dar numai până la 10 poate să numere. Dacă are de numărat bani, o face doar în teancuri de 10. #trestory, omul e dislexic, vorbesc serios”. „Așa face Delia cu milioanele”, a completat Dan Badea.

Citește și: iUmor sezonul 12, 1 mai 2022. Haidar Alraoui, sirianul cu glume bombă. "Eu când văd un fitil, trebuie să îl aprind"

La final, Cheloo a concluzionat: „Nu a fost o seară de roast, a fost o seară de răzbunare. Absolut toți invitații din această seară au venit să își plătească polițele către cei care au venit să îi roast-uiască în momentul apariției. Nimeni nu a fost cu adevărat iertat”.

Despre iUmor sezonul 12, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

Sezonul 12 iUmor a revenit pe micile ecrane! Telespectatorii au așteptat cu sufletul la gură să afle identitatea celui de-al patrulea jurat al show-ului și au avut parte de o super-surpriză: Mihai Bendeac, Delia și Cheloo au un coleg diferit în fiecare ediție.

Telespectatorii vor descoperi în fiecare etapă noi vedete, care vor nota numerele de stand-up, magie, acrobații, teatru sau mimă alături de cei trei jurați iUmor. Ca de obicei, edițiile necenzurate iUmor sunt disponibile pe AntenaPLAY, iar Vlad Drăgulin aduce pentru public iMai Mult Umor, o emisiune-pamflet care îl va avea în prim-plan pe omul politic Vadim Tudor.

Pentru fanii show-ului, a1shop.ro are o categorie dedicată emisiunii iUmor, de unde cei mai mari fani își pot achiziționa produse originale brand-uite.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00.

În Marea Finală a sezonului 12 iUmor vor merge 12, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 12, 8 mai 2022. Iulia Albu, roast memorabil la iUmor. Cum a apărut în platou „Bine te-ai coborât printre n... iUmor, lider de audiență cu ediția specială de roast...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x