Antena Căutare

iUmor sezonul 13, 11 septembrie. Răzvan Fodor, cele mai jenante întâmplări cu Sorin Bontea: „O să povestesc când..”

Răzvan Fodor, bun prieten cu chef Sorin Bontea, a urcat pe scena iUmor în ediția a doua din sezonul 13 pentru un număr memorabil de roast. Cântărețul a povestit cele mai jenante momente trăite alături de juratul surpriză Sorin Bontea. 

iUmor sezonul 13, 11 septembrie. Răzvan Fodor, cele mai jenante întâmplări cu Sorin Bontea: „O să povestesc când..” Galerie
Răzvan Fodor, cele mai jenante întâmplări cu Sorin Bontea | Antena 1/iUmor

Răzvan Fodor și Sorin Bontea au o relație extrem de apropiată și îi leagă multe amintiri. Cei doi au participat și la Asia Express, unde au făcut pereche și au câștigat sezonul 3. „Ce să zică Răzvan rău de mine? Că am dormit în același pat aproape 2 luni”, a zis chef Bontea.

Răzvan Fodor, roast memorabil pentru chef Sorin Bontea, la iUmor, sezonul 13

„Sorin nu are multe defecte. Doar o să amintesc niște lucruri care sunt puțin ciudate la el”, a zis Fodor, înainte de a urca pe scenă. Artistul a dezvăluit că a mai venit la iUmor, în edițiile precedente, pregătit să facă roast, însă nu a putut să ducă planul la bun sfârșit.

„Nu mi se pare haios. Adică, să scot o glumă și la un moment dat să lovesc în Mihai să spun că e gay. Nu e ok, nu îmi place. I-au mai spus și alții și el știe...(..)

Și Deliei, să îi zic acum ceva cu mâncare? Nu merge. Dar voiam să îi cânt ceva: Pe aripi pe pui, mă arunc/ Până nu vine altul mai flămând/ Așa copane doar în filme sunt…Dar gluma nu e bună, Delia e, dar gluma nu.

Iar de Cheloo ce să spun? Cheloo este neprietenos și mie îmi place pentru că și eu sunt neprietenos”, și-a început Răzvan Fodor numărul de roast.

Răzvan a explicat că, în loc să îl ia la roast pe Sorin Bontea, a decis să povestească întâmplări jenante pe care le-a trăit alături de acesta.

„Am venit pentru Sorin. (..) Este fratele meu, un om bun. Am hotărât să vin să îl povestesc frumos, cu câteva întâmplări pe care oamenii nu le știu și sunt ciudățele.

Noi avem atâtea lucruri în comun. (..) Ne place băutura. (..) Dacă ar exista un campionat mondial de sforăit, România ar sta bine. Sorin e Boeing.

Sorine, am să povestesc momentul în care am stat constipați foarte mult timp. Îmi pare rău..”, a mai spus Fodor.

Povestea i-a amuzat teribil pe cei aflați în platou, dar în sepcial pe Sorin Bontea, care a rememorat întâmplările și a râs cu poftă. La final, s-au îmbrățișat.

Despre iUmor sezonul 13, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, revine pe micile ecrane cu cel de-al 13-lea sezon! Despre noul sezon al show-ului iUmor, prezentatorii Serban Copoţ şi Dan Badea spun că este cel mai bun de până acum.

Cel mai nou sezon iUmor va putea fi vizionat în porţie dublă, vineri, de la 20:30 şi duminică, de la 20:00, la Antena 1. Şi în acest sezon, câte un jurat-surpriză li se va alătura Deliei, lui Mihai Bendeac și lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent, jurat ce nu va scăpa de bine-cunoscutul tratament al emisiunii – o porţie savuroasă de roast, venită din partea persoanelor de la care se aşteaptă cel mai puţin.

iMai Mult Umor revine cu un nou sezon și cu un nou personaj în culisele iUmor. Actorul Vlad Drăgulin va aduce în lumina reflectoarelor un personaj viral în mediul online. Acesta îl va impersona pe Nicuşor de la Brăila, personajul devenit viral în cadrul emisiunii În Puii Mei de la Antena 1. Serialul iMai Mult Umor va însoți fiecare ediție iUmor și va fi difuzat 0săptămânal, exclusiv online în AntenaPlay.ro.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00. În Marea Finală a sezonului 13 iUmor vor merge 12 concurenți, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 13, 11 septembrie. Evelyn Frantty, număr fierbinte. A înghițit flăcări: „Agresivă, cu chip demonic”... iUmor sezonul 13, 11 septembrie. Nicolai Tand, roast de la chef la chef! Cum l-a ironizat pe Sorin Bontea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x