Antena Căutare

iUmor sezonul 13, 13 noiembrie. Dima Cubreacov, „veteran” al show-ului, a revenit pentru și mai mult umor negru. Reacția juraților

„Personaj” vechi, dar glume noi! Dima Cubreacov a revenit la iUmor, după ce a bifat în trecut apariții și în sezoanele 3, 4 și 5 ale show-ului. Prezența sa pe scenă aduce întotdeauna râsete, dar și încruntări, atunci când umorul lui devine prea negru. Iată cum a arătat seara de 13 noiembrie!

iUmor sezonul 13, 13 noiembrie. Dima Cubreacov, „veteran” al show-ului, a revenit pentru și mai mult umor negru. Reacția juraților Galerie
Dima Cubreacov | iUmor / Antena 1

Dima Cubreacov, „prințul umorului negru”, a revenit în același stil la iUmor, de data aceasta însă schimbând doar ideea de vestimentație și urcând pe scenă încălțat. Jurații s-au bucurat sa îl revadă și au fost curioși ce va conține materialul concurentului.

Dima și-a început numărul vorbind despre viața la sat, cu un delivery pe măsură, ajutat de mimica serioasă a feței. „Am avut wc în curte. Nu știu dacă știți, la concursurile de talente, femeile care își schimbă rapid hainele…în copilărie la fel au avut wc în curte. Dacă e iarnă…(..)

Acum stau la București și nu vreau să mă laud, dar am wc-ul în interior. De fiecare dată când vorbesc cu prietenii mei din copilărie, le trimit poze de pe wc”, a început el.

Glumele s-au dus apoi în zona grupurilor de pe Facebook, iar Dima și-a demonstrat din nou talentul de construcție al poantelor.

„Într-o seară, am citit 300 de comentarii pe un grup de mămici, despre cum e corect să îți hrănești copilul. (..) Nu înțeleg de ce e nevoie de atâtea comentarii. Raspunsul putem să îl aflăm mult mai simplu: luăm un copilaș care a supt la sân, unul care a băut lapte praf și îi punem să se bată până rămâne numai unul.

(..) În al 3-lea Război Mondial, o să existe două tabere mari: pe de-o parte, soldații care luptă pentru supremația oamenilor care au supt la sân, iar de cealaltă parte NATO”, a încheiat el în aplauzele celor prezenți.

Jurizare Dima Cubreacov, la iUmor sezonul 13

Momentul lui Dima a fost primit cu aprecieri și urări de „bine ai revenit”. „Ne bucurăm că te-ai întors”, i-a spus Cheloo concurentului, preluând cuvântul. Delia a subliniat în cadrul testimonialelor că Dima Cubreacov e un adevărat personaj pe scenă, știind foarte bine să își joace „rolul”.

„Chiar și delivery-ul mi se pare că este bun”, a completat Vio, juratul special al acestei ediții.

„Ceva ce simt că a lipsit a fost un ritm mai alert. Dacă e ok așa (la show-urile de stand-up n.r) atunci nu schimba nimic”, a fost de părere Costel.

În minutele următoare, concurentul i-a făcut pe jurați curioși cu ocupația lui în București, după ce n-a vrut să le răspundă la întrebare. Deși părea că momentul va primi doar voturi pozitive, Cheloo a fost cel care a „stricat” Like-urile pe linie și a apăsat pe Dislike.

Despre iUmor sezonul 13, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, revine pe micile ecrane cu cel de-al 13-lea sezon! Despre noul sezon al show-ului iUmor, prezentatorii Serban Copoţ şi Dan Badea spun că este cel mai bun de până acum.

Cel mai nou sezon iUmor va putea fi vizionat în porţie dublă, vineri, de la 20:30 şi duminică, de la 20:00, la Antena 1. Şi în acest sezon, câte un jurat-surpriză li se va alătura Deliei, lui Mihai Bendeac și lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent, jurat ce nu va scăpa de bine-cunoscutul tratament al emisiunii – o porţie savuroasă de roast, venită din partea persoanelor de la care se aşteaptă cel mai puţin.

iMai Mult Umor revine cu un nou sezon și cu un nou personaj în culisele iUmor. Actorul Vlad Drăgulin va aduce în lumina reflectoarelor un personaj viral în mediul online. Acesta îl va impersona pe Nicuşor de la Brăila, personajul devenit viral în cadrul emisiunii În Puii Mei de la Antena 1. Serialul iMai Mult Umor va însoți fiecare ediție iUmor și va fi difuzat săptămânal, exclusiv online în AntenaPlay.ro.

Cum se votează la iUmor

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00. În Marea Finală a sezonului 13 iUmor vor merge 12 concurenți, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 13, 13 noiembrie. Mukinka i-a dat pe spate pe jurați cu glumele în „romgleză”. De ce neagă românii că ascu... iUmor sezonul 13, 13 noiembrie. Sergio Starman, umor și magie la cote înalte. Momentul a uimit: „De unde tot apar?!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x