Antena Căutare

iUmor sezonul 13, 13 noiembrie. Natanticu, roast-ul care a stârnit o reacție neașteptată din partea lui Vio: „Băi, ești nesimțit?”

Prietenii la roast se cunosc, nu la nevoie, pe scena iUmor! Cosmin Natanticu i-a pregătit un moment savuros de roast lui Vio, juratul special al ediției cu numărul 12 a show-ului, iar acesta din urmă a reacționat la un moment dat, după mai multe „lovituri”. Cum s-a terminat totul

iUmor sezonul 13, 13 noiembrie. Natanticu, roast-ul care a stârnit o reacție neașteptată din partea lui Vio: „Băi, ești nesimțit?” Galerie
Natanticu | iUmor / Antena 1

Cosmin Natanticu și Vio se știu de 10 ani și sunt prieteni apropiați. Au râs și au plâns împreună, după cum a povestit Natanticu, însă roast-ul e roast! Chiar înainte să plece în vacanță împreună, comediantul a pregătit cele mai amuzante ironii pentru bunul lui prieten.

Cosmin Natanticu, roast plin de săgeți pentru Vio, la iUmor sezonul 13

„Vio și-a început cariera în stand-up făcând parte din trupa Deco, care mai târziu a devenit formula Teo, Vio și Costel. Ca să înțelegeți cum e Vio pentru această formulă, prin comparație, dacă ar fi fost o trupă de mascați, el ar fi fost berbecul. Pentru că el întotdeauna deschide”, a început Natanticu momentul.

Glumele s-au concentrat rapid pe cariera lui Vio în stand-up. „Cariera lui seamănă cu fotografia. În sensul că, fotografia a fost inventată în 1839, dar abia după 100 de ani s-a zâmbit pentru prima dată în fotografii (..)

Vio face stand-up de 18 ani și este singurul amator care a devenit profesionist prin alianță. (..) În perioada asta faci foarte mulți bani, pentru că lumea cumpără bilete să îi vadă pe Teo și Costel. (..) Vio are doi copii. Săracul Costel, câte familii trebuie să întrețină!”, a mai spus Cosmin Natanticu.

„Băi, ești nesimțit?”, a replicat Vio, în glumă. Comediantul a ironizat și afacerea cu vinuri a lui Vio:„Vinul uimește prin lipsa ambalajului de plastic. Este de viță mobilă, în sensul că poți să îl folosești să țină ușa deschisă”, a continuat el. La final, cei doi s-au îmbrățișat, astfel că se pare că vacanța nu este compromisă!

Despre iUmor sezonul 13, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, revine pe micile ecrane cu cel de-al 13-lea sezon! Despre noul sezon al show-ului iUmor, prezentatorii Serban Copoţ şi Dan Badea spun că este cel mai bun de până acum.

Cel mai nou sezon iUmor va putea fi vizionat în porţie dublă, vineri, de la 20:30 şi duminică, de la 20:00, la Antena 1. Şi în acest sezon, câte un jurat-surpriză li se va alătura Deliei, lui Mihai Bendeac și lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent, jurat ce nu va scăpa de bine-cunoscutul tratament al emisiunii – o porţie savuroasă de roast, venită din partea persoanelor de la care se aşteaptă cel mai puţin.

iMai Mult Umor revine cu un nou sezon și cu un nou personaj în culisele iUmor. Actorul Vlad Drăgulin va aduce în lumina reflectoarelor un personaj viral în mediul online. Acesta îl va impersona pe Nicuşor de la Brăila, personajul devenit viral în cadrul emisiunii În Puii Mei de la Antena 1. Serialul iMai Mult Umor va însoți fiecare ediție iUmor și va fi difuzat săptămânal, exclusiv online în AntenaPlay.ro.

Cum se votează la iUmor

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00. În Marea Finală a sezonului 13 iUmor vor merge 12 concurenți, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 13, 13 noiembrie. Adrian Borândel a urcat pe scenă cu mâna în ghips, făcând haz de necaz. Cum i-a încurcat... iUmor sezonul 13, 13 noiembrie. Fares, glume fără perdea despre străinii din România: „Vine Isis să ne livreze mâncare”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x