Antena Căutare

iUmor sezonul 13, 13 noiembrie. Oana și Adina Timofte, moment special de numerologie. Ce le-au „prezis” juraților: „Manipulezi”

Momentul echipei formate din surorile Oana și Adina Timofte a fost prezentat drept un cadou pentru jurați, fără să intre în rândul numerelor din concurs. Având în vedere reacția Deliei,„ședința” de numerologie s-a anunțat a fi una pe măsura așteptărilor.

iUmor sezonul 13, 13 noiembrie. Oana și Adina Timofte, moment special de numerologie. Ce le-au „prezis” juraților: „Manipulezi” Galerie
Oana și Adina Timofte, moment special de numerologie. | iUmor / Antena 1

Cele două surori le-au pregătit juraților o mică lecție de introspecție, punându-i pe aceștia în fața unor analize amănunțite ale personalității lor. Bazându-se pe numele complet și pe data lor de naștere, Oana și Adina Timofte au „calculat” cum arată adevărata față a membrilor juriului. Nu putem spune decât că pentru unii dintre jurați momentul a devenit rapid unul..intens.

Oana și Adina Timofte, moment special de numerologie, la iUmor sezonul 13

„Sunt fiartă pe subiectul ăsta”, a recunoscut Delia. „Să începem cu tine, Delia. Am luat data ta de naștere, numele complet și ți-am creat aceste calcule. Sunt coduri numerologie pe care le-am descifrat. Ești un copil. Vrei să fii alintată, să fii tot timpul prima. Ești un copil care refuză să se maturizeze. Acel 3 din tabel te predispune la dorința de a călători și explora”, au spus cele două.

„Wow, oare cum și-or fi dat seama? Oare au intrat pe Instagram-ul ei?”, a glumit Vio, juratul special al acestei ediții.

Luați „la bani mărunți” au fost apoi și ceilalți membrii ai juriului. „Costel, ce părere ai despre neasumare, despre jocuri murdare și despre oportunism?”, s-a lansat o mică săgeată.

„Nu-mi plac”, a răspuns comediantul. „Dar la nivel de subconștient le faci. Manipulezi și faci uz de oameni”, au continuat invitatele.

„Manipulezi oamenii?!”, a intervenit rapid Delia. „La Costel au zis total adevărat”, a glumit și Vio la testimoniale.

Nici el nu a scăpat însă de „tratament”. „Ai cea mai perfectă familie? Ai cea mai perfectă soție? Ai 41 de ani, te-ai decis cine vrei să fii? Ai perioade obsesive cu întrebările astea (..) Te castrează emoțional soția ta”, i-au spus ele lui Vio, spre surprinderea celor prezenți.

„Au fost niște generalități, chestii care se aplică la toată lumea”, a spus comediantul în cadrul testimonialelor.

A urmat apoi Cheloo, punctul culminant al numărului. Din fericire, nu a ieșit cu scântei. „Cătălin, îți consumi foarte mult energia prin atitudinea asta de contraatac. Vei avea anul viitor o idee foarte bună de business, vei face foarte mulți bani”, i s-a prezis viitorul rapper-ului. La final, juriul a primit și câte un cadou personalizat.

Despre iUmor sezonul 13, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, revine pe micile ecrane cu cel de-al 13-lea sezon! Despre noul sezon al show-ului iUmor, prezentatorii Serban Copoţ şi Dan Badea spun că este cel mai bun de până acum.

Cel mai nou sezon iUmor va putea fi vizionat în porţie dublă, vineri, de la 20:30 şi duminică, de la 20:00, la Antena 1. Şi în acest sezon, câte un jurat-surpriză li se va alătura Deliei, lui Mihai Bendeac și lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent, jurat ce nu va scăpa de bine-cunoscutul tratament al emisiunii – o porţie savuroasă de roast, venită din partea persoanelor de la care se aşteaptă cel mai puţin.

iMai Mult Umor revine cu un nou sezon și cu un nou personaj în culisele iUmor. Actorul Vlad Drăgulin va aduce în lumina reflectoarelor un personaj viral în mediul online. Acesta îl va impersona pe Nicuşor de la Brăila, personajul devenit viral în cadrul emisiunii În Puii Mei de la Antena 1. Serialul iMai Mult Umor va însoți fiecare ediție iUmor și va fi difuzat săptămânal, exclusiv online în AntenaPlay.ro.

Cum se votează la iUmor

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00. În Marea Finală a sezonului 13 iUmor vor merge 12 concurenți, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 13, 13 noiembrie. Sorin Pârcălab, roast de la comediant la comediant pentru Vio. S-a lăsat cu râsete și „s... iUmor sezonul 13, 13 noiembrie. Adrian Borândel a urcat pe scenă cu mâna în ghips, făcând haz de necaz. Cum i-a încurcat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x