Antena Căutare

iUmor sezonul 13, 16 septembrie. Andrei Călina, sosia lui Micutzu: „Am 15 ani...de când sunt gras”

Încă de cum a urcat pe scenă, în ediția cu numărul 3 a sezonului 13 iUmor, Andrei Călina a fost asemănat cu Micutzu, din punct de vedere fizic. Cum se face însă că cei doi au și o pasiune comună: stand-up comedy. Iată cum s-a descurcat concurentul!

iUmor sezonul 13, 16 septembrie. Andrei Călina, sosia lui Micutzu: „Am 15 ani...de când sunt gras” Galerie
Andrei Călina, sosia lui Micutzu | Antena 1/iUmor

Andrei Călina a dezvăluit că peste tot îi este adusă la cunoștință asemănarea cu Micutzu. Concurentul a povestit că și atunci când a urcat prima dată pe scenă pentru a face stand-up, a fost prezentat, în glumă, drept Micutzu. „În momentul în care am urcat pe scenă, așa am fost prezentat prima oară: Micutzu de pe Wish”, a spus el.

Andrei Călina, sosia lui Micutzu, număr de stand-up la iUmor sezonul 13

Andrei Călina este barban în prezent, însă a mai avut și alte meserii în trecut. Tânărul și-a construit numărul de la iUmor în jurul întâmplărilor trăite pe când lucra ca vânzător la aprozar.

A spus că lui îi place de Micutzu și că speră că și comediantului i va plăcea de el. Andrei a mai glumit că dacă vreodată i se face rău, îl poate înlocui pe scenă.

„Sunt Andrei și am 15 ani…de când sunt gras. Am făcut multe la viața mea, printre care și vânzător la aprozar. Eu și arăt a intelectual, așa, și probabil vă întrebați ce căutam acolo. M-am dus să fac studiu de caz. Acolo e locul unde am ajuns să urăsc oamenii”, a început el numărul.

„La aprozarul ăsta unde lucram eu se aduceau des fructe exotice: fructul dragonului, avocado, fructul pasiunii. Voi știți cum miroase fructul pasiunii? Eu n-am mai văzut pasiune să miroasă a picioare. Mihai ar putea să mă contrazică..”, a mai spus Andrei Călina.

Apoi concurentul a mai glumit despre cum aleg românii pepenii, ciocănindu-i. „Numărul a fost rotund, dar puțin necopt”, a glumit prezentatori Dan Badea.

Jurizare Andrei Călina la iUmor sezonul 13

„Cât timp ai vândut pepeni?”, l-a întrebat Cheloo pe concurent, după care a mai urmat un șir de curiozități legate de…pepeni. „Nu știu dacă se va difuza, dar eu m-am distrat”, a zis el la testimoniale.

Jurații au fost apoi curioși să afle ce este „tamarillo”, un fruct exotic pe care l-a amintit Andrei în numărul său, activitate care a durat destul de mult și l-a scos din sărite pe Mihai Bendeac.

„O discuție complet moartă pentru televiziune”, a spus el. Iulia Vântur, juratul surpriză al acestei ediții, s-a amuzat pe marginea situației și a continuat subiectul, tocmai pentru a-l tachina pe Mihai.

La final, concurentul a primit 2 voturi pozitive din partea Deliei și a lui Mihai Bendeac și două negative din partea lui Cheloo și a Iuliei Vântur. Andrei Calină a intrat la votul publicului.

Despre iUmor sezonul 13, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, revine pe micile ecrane cu cel de-al 13-lea sezon! Despre noul sezon al show-ului iUmor, prezentatorii Serban Copoţ şi Dan Badea spun că este cel mai bun de până acum.

Cel mai nou sezon iUmor va putea fi vizionat în porţie dublă, vineri, de la 20:30 şi duminică, de la 20:00, la Antena 1. Şi în acest sezon, câte un jurat-surpriză li se va alătura Deliei, lui Mihai Bendeac și lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent, jurat ce nu va scăpa de bine-cunoscutul tratament al emisiunii – o porţie savuroasă de roast, venită din partea persoanelor de la care se aşteaptă cel mai puţin.

iMai Mult Umor revine cu un nou sezon și cu un nou personaj în culisele iUmor. Actorul Vlad Drăgulin va aduce în lumina reflectoarelor un personaj viral în mediul online. Acesta îl va impersona pe Nicuşor de la Brăila, personajul devenit viral în cadrul emisiunii În Puii Mei de la Antena 1. Serialul iMai Mult Umor va însoți fiecare ediție iUmor și va fi difuzat 0săptămânal, exclusiv online în AntenaPlay.ro.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00. În Marea Finală a sezonului 13 iUmor vor merge 12 concurenți, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 13, 16 septembrie. Johnny, Noni și Virgil, numărul care i-a făcut pe Delia și Cheloo să se îmbrățișeze... iUmor sezonul 13, 16 septembrie. Catinca Vântur a emoționat-o pe Iulia Vântur până la lacrimi: „Dacă nu-mi faci un nepoț...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x