Antena Căutare

iUmor sezonul 13, 16 septembrie. Catinca Vântur a emoționat-o pe Iulia Vântur până la lacrimi: „Dacă nu-mi faci un nepoțel..”

Mama Iuliei Vântur, Catinca Vântur, a adus emoția pe scenă, după ce a acceptat provocarea de a-i face un roast fiicei sale, care a fost în această ediție juratul surpriză. Iată cum s-a descurcat!

iUmor sezonul 13, 16 septembrie. Catinca Vântur a emoționat-o pe Iulia Vântur până la lacrimi: „Dacă nu-mi faci un nepoțel..” Galerie
Catinca Vântur a emoționat-o pe Iulia Vântur până la lacrimi | Antena 1/iUmor

Un „roast” plin de emoție și amintiri. Catinca Vântur i-a înduioșat pe cei prezenți cu numărul său de suflet, iar Iulia Vântur s-a abținut cu greu să nu plângă. Încă de cum a văzut-o pe mama ei pe scena iUmor, Iulia a avut lacrimi în ochi.

Mama Iuliei Vântur, Catinca, moment emoționant pe scena iUmor, sezonul 13

„Încercam să mă abțin să nu plâng prea mult”, a zis artista. Nici nu a început numărul, ca Iulia a mers imediat pe scenă la mama ei, iar cele două au împărtășit o îmbrățișare emoționantă, în aplauzele publicului.

Și mama Iuliei s-a declarat extrem de emoționată. „Sper să mai pot citi”, a spus Catinca Vântur. La testimoniale, mama Iuliei a dezvăluit cum era fiica ei în copilărie. „Era băiețoasă”, a spus ea.

„Voaim s-o întreb pe scumpica mea ce caută ea în emisiunea asta..Iulia, de mică mi-ai spus: mama, eu când am să mă fac mare, vreau să mă vântur prin lume.

Ca mamă, nu mi-a fost deloc ușor să accept lucrul ăsta. Așa că am încercat să-i pun foarte multe piedici. Și n-am fost singura. Din păcate, dintre toate piedicile puse, doar ale lui Moga au funcționat”, a spus Catinca Vântur.

„Când ai plecat din țară, vedeai indieni doar în filme. Nu ca acum, doar în construcții. De aceea, când am auzit că vrea să își construiască o carieră în India, m-am temut ca nu cumva să fie hindusă (joc de cuvinte intenționat n.r) în eroare”, a continuat mama Iuliei.

„Lasă, Iulia, unde dă mama crește”, a zis prezentatorul Dan Badea, în timpul momentului de roast.

„La început, s-a înțeles cu ei (poporul indian n.r) prin limbajul semnelor, pe care îl învățase în traficul din București.

Mihai, tu îmi aduci aminte de Iulia când era copil…Ca și tine, făcea toate nebuniile. Ziceai că era un băiețel în corp de fetiță. Iulia, dacă nu ai de gând să îmi faci un nepoțel, am să-l înfiez pe Bendeac”, a mai glumit Catinca Vântur.

„Bine ai venit în familie”, i-a zis Iulia colegului ei de juriu. Mama Iuliei a punctat că fiica ei a fost încă de mică atrasă de televiziune și își crea tot felul de joculețe în baza pasiunii ei. La final, Catinca Vântur i-a declarat fiicei ei un mesaj emoționant.

„Te rog să mă ierți, pentru că nu ți-am răspuns la telefon. Am vrut să vin să te văd, tot timpul vreau să fii alături de mine. Te iubesc din tot sufletul meu”, i-a spus Catinca Vântur fiicei ei, abținându-se să nu plângă de emoție. Aceasta a recunoscut că prima dată a refuzat, atunci când i-a fost propus să îi facă roast Iuliei. Numărul a fost unul reușit însă, iar în platou a domnit emoția.

„Când vine mama cuiva, la mine e un subiect sensibil”, a spus Mihai Bendeac la testimoniale.

Despre iUmor sezonul 13, difuzat pe Antena 1 și AntenaPLAY

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, revine pe micile ecrane cu cel de-al 13-lea sezon! Despre noul sezon al show-ului iUmor, prezentatorii Serban Copoţ şi Dan Badea spun că este cel mai bun de până acum.

Cel mai nou sezon iUmor va putea fi vizionat în porţie dublă, vineri, de la 20:30 şi duminică, de la 20:00, la Antena 1. Şi în acest sezon, câte un jurat-surpriză li se va alătura Deliei, lui Mihai Bendeac și lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent, jurat ce nu va scăpa de bine-cunoscutul tratament al emisiunii – o porţie savuroasă de roast, venită din partea persoanelor de la care se aşteaptă cel mai puţin.

iMai Mult Umor revine cu un nou sezon și cu un nou personaj în culisele iUmor. Actorul Vlad Drăgulin va aduce în lumina reflectoarelor un personaj viral în mediul online. Acesta îl va impersona pe Nicuşor de la Brăila, personajul devenit viral în cadrul emisiunii În Puii Mei de la Antena 1. Serialul iMai Mult Umor va însoți fiecare ediție iUmor și va fi difuzat 0săptămânal, exclusiv online în AntenaPlay.ro.

Telespectatorii vor vota concurentul preferat în fiecare ediție pentru a-l aduce în Marea Finală a show-ului. La finalul fiecarei ediții se anunță „start vot” până a doua zi la ora 16:00. Publicul își poate vota preferații prin intermediul aplicației Antena 1.

Finalistul ales de public prin voturi va fi anunțat la Observatorul de la ora 16:00. În Marea Finală a sezonului 13 iUmor vor merge 12 concurenți, câte unul pentru fiecare ediție de audiții din cadrul emisiunii.

iUmor sezonul 13, 16 septembrie. Andrei Călina, sosia lui Micutzu: „Am 15 ani...de când sunt gras”... iUmor sezonul 13, 16 septembrie. Cristian Orlanda, moment „interzis minorilor”. A întrecut măsura cu Iulia Vântur...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x